Ateneul Tătăraşi angajează un cenzor sexy care să monteze piese, să semneze contracte, să vadă toate spectacolele şi să producă evenimente

0
73

În afara organigramei Ateneului Tărăraşi, undeva pe linia de tuşă între angajat remunerat şi om bun la toate, dar fără bani de  la stat, această instituţie de cultură cu un mare grad de risc la incendii aruncă mănuşa unui tânăr talentat din Iaşi care ar vrea să se înhame la o colaborare pe durată determinată. Referentul cultural cu regim part-time căutat de Ateneu, va trebui înainte de toate să aibe un aspect fizic plăcut precum al lui Adonis, dar şi disponibilitate pentru program flexibil, să fie licenţiat în teatru, filosofie sau litere, să aibe experienta in domeniul cultural- artistic, abilitati foarte bune de comunicare, interes pentru teatru si arta si sa cunoasca si sa utilizeze programe precum office, photoshop sau power point.

Atributiile referentului cultural sunt:

– documentarea in vederea sprijinirii si orientarii repertoriului teatral al institutiei;

– completarea si evidenta la zi a fiselor de creatie ale artistilor de la toate sectiile;

– initierea si coordonarea de evenimente culturale;

– elaborarea repertoriul si programarea spectacolelor si evenimentelor;

– deschiderea de noi perspective in vederea inţelegerii şi interpretarilor valorilor clasice, moderne şi contemporane, romaneşti şi universale;

– vizionarea tuturor spectacolelor de teatru;

– este prezent la avanpremierele stagiunii şi ofera sugestii, discuta şi analizeaza in prezenţa

realizatorilor, spectacolele realizate in premiera;

– analizarea spectacolelor desfaşurate in perioada anterioara şi cele programate in etapa

urmatoare, propunand masuri corespunzatoare de imbunataţire a activitaţii;

– face propuneri concrete in privinţa montarii unor texte teatrale;

– realizarea contractelor de colaborare, actelor aditionale si se preocupa de semnarea lor, etc. Nu se stie daca acest „etc.” cuprinde si organizarea adunarilor PSD.

CV-ul, scrisoarea de intentie si scrisoarea de recomandare pot fi depuse la secretariatul institutiei de luni pana vineri intre orele 9.00-16.00 in perioada 7 – 14 ianuarie 2015. Informatii la 0741 279 740/ 0751 127 741, disponibilitate in intervalul orar 9.00-16.00.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here