,,Atipic Beauty Iași 2023” by Magda Coman, în Parcul Palas: 12 modele extraordinare de viață vor defila alături de personalități ieșene

0
137

Asociaţia Open Your Heart și Primăria Municipiului Iaşi, împreună cu partenerii principali, Ecourage People și Nichi by Cristina Nichita, vă invită joi, 3 august 2023, în Parcul Palas, începând cu ora 19:00, la ,,Atipic Beauty Iași 2023 by Magda Coman”, un eveniment emoţionant aflat la a-38-a ediţie, care transmite un mesaj puternic: Frumuseţea e în noi, nu în aparenţe!
Pe scena Atipic Beauty Iași din Parcul Palas vor urca 12 modele extraordinare de viață, în fotoliu rulant, care vor defila alături de personalități locale din Iași. Scopul evenimentului stă în speranța de a schimba ideile preconcepute și de a arăta societății că verticalitatea, puterea și calitatea unui om nu depind de modul său de a se deplasa.
Atipic Beauty este o pledoarie despre oameni cu motivații puternice, curaj, ambiție, solidaritate și conștientizare. Este un eveniment care îndeamnă să privești omul, nu dizabilitatea sau defectele sale, pentru că în spatele unor aparențe se pot ascunde calități minunate. Totodată, evenimentul este despre neșansa unor oameni ce au ajuns, din diverse motive și provocări ale vieții, să depindă de un fotoliu rulant. Cu toate astea, acești oameni au reușit să doboare munți de provocări și obstacole, iar astăzi au multiple realizări și sunt o inspirație pentru cei din jur. Evenimentul ne învață că e important să trăim pentru ziua de astăzi, să o facem cu respect și responsabilitate pentru cei de lângă noi. Avem puterea de a schimba lucrurile pe care ni le dorim prin exemplul personal, iar ambiția, puterea și voința pot face imposibilul să devină posibil.
COSMINA PĂSĂRIN va fi gazda acestui eveniment de neuitat, iar atmosfera va fi completată cu momente muzicale susținute de ELLA GONDOS.
Ținutele modelelor și ale personalităților locale ce vor urca pe scenă poartă semnătura designerilor: NICHI by Cristina Nichita, Tina Olari, D’OR, Valentina CC, Torres Cerimonia by PHASA men’s wear, MARY STEN, Tudor Personal Tailor, Ellitude, Mahnor the brand.
Accesul la evenimentul din Parcul Palas este liber şi se realizează începând cu ora 18:00.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

35 − = 32