Aurelian Temisan, amfitrionul celor trei zile ale Festivalului International “Music for Kids” de la Palas

0
55

Trei zile de recitaluri la Festivalul Internațional „Music for Kids” și cumpărături la prețuri topite de zilele călduroase de vară sunt propunerile pentru cei care petrec week-end-ul la Palas.

De vineri până duminică, în perioada 4 – 6 august 2017, parcul Palas va răsuna de muzică bună și va fi animat de talentul unor tineri artiști internaționali. Timp de trei zile, pe scena Festivalului Internațional „Music for Kids” vor urca copii dornici să încânte publicul prezent cu impresionantele lor calități vocale. La cea de-a VIII-a ediție a festivalului vor participa concurenți din Malta, Bolivia, Italia, Spania, Turcia, Bulgaria, Rusia, Ungaria, Republica Moldova și România.

Competiția muzicală începe vineri, de la ora 17.00, iar sâmbătă, în a doua zi de concurs, micii artiști vor oferi spectacol începând cu ora 18.00. Duminică, de la ora 17.00, va avea loc gala de premiere. Invitat special al evenimentului este interpretul Aurelian Temișan, care va fi și prezentatorul zilelor de sâmbătă și duminică. Pe lângă secțiunea de concurs, „Music for Kids” va include recitaluri ale unor artiști la început de carieră, precum Iuliana Beregoi, Bibi, Theo Rose, Rawanne, Maia Malancus, Alexia&Matei, Mara și Daria Bahrin.

Încă mai aveţi timp să profitaţi de prețurile topite de vară afișate de brandurile din Palas Mall. Indiferent dacă vreți să fiți în ton cu moda sau vă pregătiți bagajul pentru concediu, aveți acum ocazia să descoperiți promoții de până la 70%, în magazinele voastre preferate. Oferte tentate sunt la articolele de îmbrăcăminte, încălţăminte, bijuterii, accesorii, parfumuri, cosmetice şi multe altele.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =