Autoturisme avariate si copaci doborati de vant in municipiul Iasi

0
60

Potrivit unei informări emise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, din 17 ianuarie 2022, de la ora 16.00, până pe 18 ianuarie 2022, la ora 20.00, și Municipiul Iași se află sub o avertizare meteorologică COD GALBEN de intensificări ale vântului, care atinge 65 – 70 km / h și pe arii restrânse chiar 85 km / h.
În Municipiul Iași, un incident a fost semnalat în cursul nopții pe strada Orientului, nr. 21, unde un copac a fost doborât de rafalele de vânt și a avariat două autoturisme. La fața locului au intervenit echipele Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Iași, care au îndepărtat copacul, precum și echipajele Poliției Locale Iași, care au restricționat circulația pe parcursul intervenției.
În cursul acestei dimineți echipele Servicii Publice SA au intervenit pe strada Mănăstirii (un copac căzut pe spațiul verde), șoseaua Albineț (un copac căzut pe carosabil), șoseaua Tudor Neculai (un arbore care a avariat un semn de circulație) și aleea Ghica Vodă (un copac prăbușit pe spațiul verde).
Municipalitatea intervine prompt pentru remedierea problemelor cauzate de vânt și face apel la ieșeni ca în perioada de avertizare meteorologică să își asigure bunurile.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 5 = 3