VIDEO. Mascatii au descins, in aceasta dimineata, la vila interlopului Belgian Tanase

0
58

Polițiștii de la crimă Organizată (BCCO) și procurorii DIICOT au descins în această dimineață la locuința interlopului ieșean Belgian Tănase. Acesta a fost mulți ani fugit în Marea Britanie și Franța apoi i-a fost prescrisă pedeapsa cu închisoarea și a revenit în Iași.
Mai multe percheziții au loc în această dimineață, în Iași, într-un dosar de trafic de persoane.
Una dintre locațiile în care au descins trupele de intervenție, polițiștii de la Criminalitate Organizată Iași (BCCO) împreună cu procurori DIICOT Iași, este vila uriașă a interlopului Belgian Tănase, informează „Ziarul de Iași”

Șase persoane au fost scoase din casă și duse la audieri.Vecinii le-au spus jurnaliștilor că în vila care a fost scoasă la vânzare recent locuiesc fiii interlopului.
Interlopul ieșean, urmărit internațional, s-a întors acasă în urmă cu 5 ani, după prescrierea condamnării primită în 2007 pentru infracțiuni rutiere, conducere fără permis și refuz de prelevare probe biologice. Interlopul a stat ascuns 10 ani în Marea Britanie și în Franța, așteptând să i se prescrie pedeapsa. El s-a întors la Iași în urmă cu 5 ani.
Sursa: Ziarul de Iași

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 55 = 63