Avere nejustificata a unei grefiere de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi. ANI a sesizat Curtea de Apel Iasi

0
69

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 531.954 Lei, între averea dobândită și veniturile realizate în perioada 24 octombrie 2004 – 31 decembrie 2010 de către Osoianu Violeta Elena, grefier în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.
Având în vedere aceste aspecte, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Iași, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către Osoianu Violeta Elena.
Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. Osocianu Violeta Elena a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here