Care sunt atributiile celor doi viceprimari ai Iasului in urmatorii 4 ani

0
63

Primarul Mihai Chirica a anunțat ce atribuții a delegat celor doi viceprimari aleși în ședința de constituire a Consiliului Local Iași.

Astfel, Gabriel Harabagiu va coordona activitățile de urbanism (inclusiv semnarea certificatelor de urbanism), Direcția de Asistență Comunitară, Servicii Publice SA, Termo-Service SA, Citadin SA, Direcția Creșe, unitățile sanitare aflate în subordinea municipalității (Spitalul Clinic de Recuperare și Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon”), Fotbal Club Politehnica Iași, CET, semnarea corespondenței Serviciului Resurse Umane, Pregătire Profesională, Secretariat, a actelor procedurale către instanțele judecătorești și alte organisme cu activitate jurisdicțională, precum și semnarea pentru și în numele ordonatorului principal de credite pe documente de plată emise de compartimentele de specialitate până la un plafon valoric de 10.000 de lei inclusiv.

Lui Radu Botez i-a fost delegată exercitarea atribuțiilor în cazul Direcției de Administrare a Patrimoniului Public și Privat, coordonarea activității de actualizare a Planului Urbanistic General și Regulamentului local aferent și relația cu autoritățile avizatoare, Salubris SA, RATP, Compania de Transport Public SA, EcoPiața, școlile, grădinițele, creșele și relația cu Inspectoratul Școlar Județean, Poliția Locală, Casa de Cultură „Mihai Ursachi”, Editura Junimea, Ateneul Tătărași, Direcția Locală de Evidență a Persoanelor, semnarea actelor din cadrul Compartimentului Agricol, semnarea documentelor necesare pentru finanțarea activităților în domeniul sportului emise de către Biroul Programe de Finanțare a Societății Civile, precum și semnarea pentru și în numele ordonatorului principal de credite pe documente de plată emise de compartimentele de specialitate până la un plafon valoric de 10.000 de lei inclusiv.

Atribuțiile au fost delegate în urma unei discuții pe care am avut-o cu domniile lor. Cei doi viceprimari au preluat sarcinile pe care au considerat că le pot duce la bun sfârșit. Am o mare încredere în capacitatea lor intelectuală și profesională. Rămân direct în sarcina mea Direcția de Proiecte Europene și Direcția Tehnică, acolo unde m-am și format ca specialist”, a declarat primarul Mihai Chirica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here