Avocata diavolului, Anca Preda – “Cel care apara minciunile Elenei Udrea, sa le apere si pe cele ale Primariei Iasi”

0
86

Total eronata, si aflata intr-un usor conflict de interese, o tanara avocata propulsata in Consiliul Local de catre PPDD, s-a dat in stamba in plenul Consiliului, cerand expres ca avocatul Marius Striblea, decanul Baroului Iasi, dar si alti colegi de-ai ei din Baroul iesean, sa beneficieze de alocare bugetara de 300.000 lei, propusa de executiv pentru satisfacerea unor servicii juridice pe parcursul acestui an, an in care, mort copt, Primaria Iasi va trebui sa termine fara scandal, toate proiectele cu finantare europeana.
Aceste contracte de asistenţă juridică vor fi date prin atribuire directă. Rugămintea mea este ca executivul şi departamentul de specialitate să acorde o atenţie deosebită ofertelor venite din partea Baroului Iaşi pentru că, aşa cum îl vedem foarte mult în aceste zile pe decanul Baroului, Marius Striblea, foarte prezent în media, la Bucureşti, eu cred că aceasta reprezintă o garanţie clară a faptului că Baroul Iaşi este foarte bine reprezentat nu doar pe plan local, ci şi pe plan naţional. Dacă alegem o societate din Bucureşti, aşa cum Primăria Iaşi ne-a obişnuit, parte din fondurile respective vor fi alocate pentru deplasări, cheltueli de cazare şi alte chestiuni care nu mai vizează strict asistenţa juridică pe aceste dosare. Rugămintea mea este să acordaţi mare încredere ofertelor de la Baroul Iaşi, pentru că avem avocaţi foarte buni”, a implorat Anca Preda.
Raspunsul primarului Nichita a fost un flit de zile mari.
Noi avem nevoie de un cabinet de avocatura bine conturat, nu de avocati disparati din Baroul Iasi, oricat de buni ar fi acestia, pentru ca serviciile juridice vor trebui sa fi aplicate unitar pe aceste proiecte”, a spus Nichita.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here