Bărbat împușcat după o vânătoare de mistreți în Iași. Cum s-a întâmplat accidentul

0
69

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost împușcat din greșeală în timpul unei partide vânătoare organizată duminică într-o localitate din Iași. Din primele informații, vânătorul ar fi părăsit zona în care trebuia să stea și a fost lovit de o alice care a ricoșat dintr-un copac. Partida de vânătoare era organizată legal pe fondul din Tibana, județul Iași. Acolo un bărbat a fost împușcat din greșeală de un vânător.

Am fost sesizaţi prin apelul de urgenţă unic 112 cu privire la faptul că a avut loc un accident de vânătoare, între localităţile Dagâţa şi Gârbeşti. Colegii mei s-au deplasat la faţa locului, bărbatul care ar fi fost împuşcat a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi, Ioana Buştiuc, conform Mediafax.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că bărbatul care a fost rănit participa la o vânătoare de mistreți și iepuri. El ar fi părăsit zona în care ar fi trebuit să stea și a fost lovit de o alice care a ricoșat dintr-un copac, deși fusese trasă de un vânător înspre un animal. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz. (M.G.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here