Beneficiaza de bonusul din perioada Sarbatorilor Pascale la achizitionarea unui apartament DIMINETII

0
96

Dacă visezi de mult să devii proprietarul unui apartament, atunci ansamblul DIMINEȚII din Iași ți se potrivește de minune! Pentru că în perioada Sărbătorilor de Paști, poți beneficia de un bonus foarte avantajos la achiziționarea oricărui tip de apartament.
Bonus generos doar pentru 23 de cumpărători

Dezvoltatorul imobiliar INAMSTRO vine în întâmpinarea persoanelor dornice să devină proprietarul unuia dintre apartamentele din noul ansamblu rezidențial DIMINEȚII din cartierul Frumoasa cu un bonus extrem de atractiv la cumpărarea unui apartament în perioada Sărbătorilor Pascale. Bonusul pe care-l poți obține este extrem de generos, în valoare de la 3500 de euro până la 8000 de euro.
Bonusul se acordă doar pentru primii 23 de cumpărători, care vor vizita biroul de vânzări DIMINEȚII în perioada ofertei și care demarează procedurile de achiziționa un apartament în acest complex rezidențial.
Oferta este valabilă inclusiv și pentru metoda unică de achitare de până la 40 de rate lunare fixe și fără dobândă sau alte comisioane ascunse, direct de la dezvoltatorul imobiliar. Împreună cu metoda de achitare de până la 40 de rate lunare fixe, bonusul din perioada Sărbătorilor Pascale,înseamnă un sprijin foarte mare în achiziționarea unei locuințe.
În funcție de tipul de apartament pentru care optezi, poți să te bucuri de o economie importantă în ceea ce privește suma finală pentru achitarea costului pentru locuința mult visată, într-un ansamblu imobiliar modern și adecvat pentru standardele cerute în prezent de rezidenții obișnuiți cu un lifestyle european.

Top 10 avantaje oferite de ansamblul rezidențial DIMINEȚII
Dincolo de bonusul generos oferit de către dezvoltatorul imobiliar și de posibilitatea de a beneficia de metoda unică de achitare în până la 40 de rate lunare fixe fără dobândă sau alte comisioane și fără implicarea băncii, apartamentele DIMINEȚII oferă alte avantaje viitorilor rezidenți. Iată care sunt top 10 avantaje oferite de acest ansamblu de locuințe din cartierul Frumoasa din Iași:
1.Te bucuri de o locație pitorească în apropierea naturii și a două mănăstiri ce fac parte din Patrimoniul UNESCO, Frumoasa și Cetățuia.
2.Priveliști spectaculoase datorită clădirilor din preajmă care au un regim redus de înălțime.
3.Vecinătatea numeroaselor spații comerciale la câteva minute de locuință.
4.O mare diversitate de planimetrii și compartimentări inteligente pentru apartamente decomandate.
5.Proximitatea zonelor de recreere și de agrement, dar și a facilităților de educație.
6.Materiale de construcție și finisaje interioare de calitate superioară.
7.Accesul securizat la curtea proprie și la terenurile de joacă pentru copii, precum și accesul spre complex din 2 artere diferite.
8.Beneficiezi de conceptul de mediu fără bariere, care vine să ofere acces facil tuturor categoriilor de persoane.
9.Existența parcării subterane cu prize electrice.
10.Dotări inteligente și existența rastelurilor pentru biciclete în fața blocurilor.

Vizitează-ne la biroul de vânzări DIMINEȚII și profită de BONUS
Îți dorești de mult timp să faci primul pas pentru a deveni fericitul proprietar al unui apartament într-unul dintre cele mai moderne ansambluri rezidențiale din Iași? Acum este momentul oportun. Bonusul oferit de către dezvoltatorul imobiliar pentru cumpărarea oricărui tip de apartament din ansamblul DIMINEȚII din cartierul Frumoasa din Iași este un avantaj foarte important pentru oricine dorește să achiziționeze o locuință în acest complex rezidențial.
Reține faptul că doar 23 de cumpărători vor putea profita de acest bonus! Alege să te numeri printre acești 23 de cumpărători care sunt cu adevărat deciși și inspirați pentru a nu rata o astfel de oportunitate! Vizitează-ne la biroul de vânzări de pe Str. Dimineții nr.32 sau nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon: +40 33 222 81 34 pentru a te număra printre persoanele care vor beneficia de acest bonus semnificativ, economisind până la 8000 de euro.
Accesează website-ul dedicat proiectului imobiliar la adresa diminetii.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here