Blatul PMP – Chirica intra intr-o alta etapa. Primarul asterne asfalt nou pana in buza hotelului unei consiliere PMP

0
72

Începând de vineri, 10 august, până miercuri, 22 august, între orele 8.00 și 18.00, echipele Citadin SA vor face lucrări de reparații, în funcție de condițiile meteorologice, pe stradela Varianta Uzinei. Nu este de neglijat faptul ca aceste lucrari pe Varianta Uzinei vin la cateva luni de la blatul dintre PMP si primarul Chirica, respectiv aprobarea  construirii unui centru hotelier cu servicii complementare pe un teren aparţinând firmei Concept MSG Trade SRL, fosta Ravioli SRL, societate care ii apartine consilierei locale PMP, Violeta Găburici. Terenul este situat pe stradela Uzinei şi strada Varianta Uzinei nr. 4-16 (foto).
De asemenea, tot de vineri, 10 august, dar până marți, 14 august, echipele municipalității vor lucra pe stradela Uzinei, al doilea tronson, între străzile Funcționarilor și Morilor. Circulația auto pe arterele menționate va fi oprită, iar autovehiculele vor putea circula pe rutele marcate în schițe.
Reamintim că începând de miercuri, 8 august, până marți, 14 august, Citadin SA va interveni pe primul tronson al stradelei Uzinei, între strada Sfântul Petru Movilă și strada Funcționarilor.

Marius GAVRILESCU

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here