Blestemul de la Mediu! Dupa “drujbarul Alexe”, la Ministerul Mediului vine un afacerist ticalos care isi dorea uciderea a 4000 de ursi

0
64

Fauna si padurile Romaniei sunt macelarite de ani buni de concerne unguresti si austriece cu complicitatea coruptului si ticalosului sistem romanesc. Dupa ce slujbasul intereselor anti-romanesti de la Mediu, Costel Alexe, a pus pe tava strainilor padurile virgine si seculare ale Romaniei, acum a venit randul unui ungur lipsit de scrupule fata de tot ce este patrimoniu romanesc, dupa modelul confratelui sau mort, Verstoy Atilla, sa faca “ordine” in ce a mai ramas mai de pret in mostenirea naturala a acestei tari.   

Tánczos Barna, propunerea UDMR pentru portofoliul de la Mediu, este intruchiparea diavoleasca a tot ce este mai rau pentru acest minister. Din CV-ul său reiese că nu are niciun fel de specializare în domeniul mediului. Acest udemerist este modelul absolut al sinecuristului de seviciu.  Pentru serviciile aduse UDMR, acesta a ocupat inca din 2005 o functie in cadrul Agentiei Domeniilor Statului, dupa care s-a lipit la alte functii in trei ministere: Transporturi, Dezvoltare și Agricultură. 

Tánczos Barna este protagonistul unei inițiative controversate. El a cerut reducerea numărului de urși susținând că „România nu este grădina zoologică a Europei”.

În 2015, Senatorul UDMR Tanczos Barna a anunţat, într-o conferinţă de presă, că va depune la Ministerul Mediului o petiţie prin care va solicita reanalizarea întregului sistem de management al carnivorelor mari, în special al ursului, ţinând cont că pagubele produse de acest animal sunt tot mai numeroase iar numărul de exemplare este tot mai mare.

Acesta a susţinut că numărul urşilor creşte în fiecare an cu câteva sute sau chiar mii, „ajungând la peste 10.000 de exemplare în întreaga ţară”, în condiţiile în care România şi-a asumat, printr-un angajament faţă de UE, că va proteja cel puţin 6000 de urşi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here