Blue Air a anunţat anularea zborurile de la Timişoara spre Iaşi şi Cluj

0
67

În anul centenarului, compania aeronautică Blue Air a făcut un anunţ surprinzător.  Blue Air anunță că din 17 februarie zborurile pe ruta Timişoara – Iaşi – Cluj sunt suspendate. Compania arată că decizia a fost luată din cauza ”fricţiunilor create de Aeroportul Internaţional Traian Vuia din Timişoara”.

”Din cauza fricţiunilor create de Aeroportul Internaţional Traian Vuia din Timişoara, suntem nevoiţi să vă informăm asupra deciziei companiei Blue Air de a anula zborurile Timişoara – Iaşi – Cluj cu efect imediat. Este păcat că, după o lungă colaborare, să ajungem într-un asemenea punct, dar se pare că prezenţa companiilor româneşti pe piaţa din România deranjează din ce în ce mai tare”, a scris operatorul pe pagina sa de Facebook.

În ceea ce-i priveşte pe pasagerii care şi-au achiziţionat bilete pentru aceste zboruri, compania dă asigurări că le va oferi ”soluţii personalizate”.

”Regretam situaţia întâmpinată. Pentru pasagerii afectaţi de această situaţie, vă rugăm să ne oferiţi prin intermediul unui mesaj privat codul rezervării dumneavoastră pentru a vă putea oferi soluţii personalizate”, transmit reprezentanţii Blue Air.

 Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

21 + = 31