Boala i-a furat un rinichi, acum vrea să-i fure și viața. Lupta unei tinere de 21 de ani cu o boală rară

0
118

Georgiana luptă, din copilărie, cu o boală rară care îi afectează întreg sistemul circulator. În lipsa unei intervenții chirurgicale de urgență viața tinerei de 21 de ani e pusă în pericol.
,,Boala mea se numește Takayasu, este extrem de rară și se manifestă prin îngroșarea vaselor de sânge. Medicii mi-au identificat deja 11 astfel de anevrisme, umflături sanguine, care riscă să se spargă în orice moment. Riscul cel mai mare este să îmi pierd singurul rinichi pe care îl mai am,” ne-a povestit Georgiana.
O boală rară care provoacă multe complicații. După ce a rămas cu un singur rinichi, Georgiana a fost nevoită să ia tratament și pentru tensiune arterială.
,,Am o injecție pe care o fac zilnic, de ani de zile. Fără ea NU se poate. Din acest motiv am fost nevoită să renunț la școală. Făceam naveta, la liceu, câțiva kilometri pe zi, iar distanța și frigul reprezentau un risc pentru mine,” ne-a mărturisit tânăra.
Astfel, în spatele zâmbetului curajos, pe care îl afișează Georgiana, descoperim o poveste despre durere și sacrificiu. Tânăra a fost nevoită să renunțe la multe din visurile sale, dar nu și la speranță. Deși se confruntă cu incertitudinea viitorului său, refuză să se lase învinsă de boală.
Acum este angajată la o firmă de prăjit cafea, unde ajunge ușor și are un program lejer de 4 ore de 3 ori pe săptămână și speră din tot sufletul să strângă banii necesari pentru operația salvatoare.
Părinții o ajută cât pot, la fel și fratele care lucrează în străinătate, care îi trimite bani pentru pastile. Familia Georgianei nu își permite însă să suporte costurile intervenție chirurgicale care ar putea să o absolve de suferință: 19.600 de euro.
,,Sănătatea este un dar neprețuit. Solidaritatea poate vindeca însă mai mult decât orice tratament medical. Doar împreună putem să aducem speranță în viața Georgianei și îi putem arăta că nu este singură în această luptă. Fiecare contribuție, cât de mică, poate face diferența semnificativă între suferință și starea de vine, între viață și moarte. Haideți să ne unim forțele și să arătăm că în lumea noastră, compasiunea și solidaritatea pot aduce schimbări miraculoase!” Vlad Plăcintă – președintele ,,Asociației Salvează o Inimă”.
Pentru donații din partea companiilor accesați: https://salveazaoinima.ro/georgiana-beches/
Denumire entitate: Asociația “Salvează o Inimă”
Cod de înregistrare fiscală: 31015982
Cont bancar (IBAN): Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detalii plată, numele: GEORGIANA BECHEȘ
Aida POPA

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here