Bodea, o viata cu mana intinsa la banul public. Vasile Salaru – “Bodea este produsul tripletei infractionale Fenechiu-Adomnitei-Nichita”

0
52

Conducerea ALDE Iasi a avut o replica dura la afirmatiile lui Marius Bodea, candidatul PNL la Primaria Iasi, prin care cataloga formatiunile PSD-ALDE-PMP si ca fiind produsele politice ale unui sistem mafiot.

Astăzi, când ipocrizia unor combatanți politici tinde să țină de normalitate, este nevoie mai mult decât oricând  ca cetățenii Iașului să sancționeze la vot pe cei care clamează moralitatea și inocența, când de fapt ei s-au născut din pura imoralitate politică ieșeană. Abraham Lincoln oferea cea mai elocventă definiție a ipocritului ca fiind „omul care își ucide părinții iar apoi cere mila că este orfan”. Astăzi, avem ca dovadă vie a confirmării acestei definiții pe candidatul PNL la Primăria Municipiului Iași, domnul Marius Bodea. Îl vedem solicitând votul ieșenilor pe motivul că este singurul care luptă împotriva PSD-ului și a unui sistem mafiot din jurul Primăriei Iași din care ar face parte toate partidele politice, mai puțin PNL”, a sustinut Vasile Salaru, presedinte executiv ALDE Iasi

Mai mult, liderul ALDE a tinut sa treaca in revista o parte dintre sursele bugetare la care a fost abonat Marius Bodea in scurta sa cariera administrativa, surse de unde a muls milioane de euro, bani folositi inclusiv in sustinerea propriei campanii electorale.

Stimate domnule Bodea, dumneavoastră sunteti produsul și ulterior beneficiarul acestui sistem pe care îl catalogați drept mafiot. Dumneavoastră sunteți produsul “nunții cu dar” dintre tătucii dumneavoastră spirituali Relu Fenechiu, Cristian Adomniței si Gheorghe Nichita. Dumneavoastră domnule Bodea ați încasat în ultimii ani sute de milioane de lei ca și indemnizație de la Termoservice, după ce ati fost numit în conducere ca urmare a blatului tripletei infracționale Fenechiu-Adomniței-Nichita. Tot dumneavoastră ați încasat sute de milioane de lei de la Tehnopolis când acesta era în administrarea Primăriei, ca urmare a blațului ordinar dintre PNL și PSD. Dumneavostră și colegii dumneavoastră de partid ați devenit, în ultimii 12 ani, din lipitori de afișe viceprimari și directori sau membri în consiliile de administrație în cadrul regiilor, societăților și direcțiilor din cadrul Primăriei Iași ca urmare a “sistemului mafiot” pe care acum îl crucificați. Dumneavoastră domnule Bodea conduceți Aeroportul Iași și cheltuiți milioane de euro fără să dați socoteală nimănui tocmai sub protecția PNL și PSD.

Nu mai insultați inteligența ieșenilor pozând intr-un salvator pe un cal alb când de fapt sunteți vârful de lance a lui Relu Fenechiu. PNL-ul de astăzi nu mai are nicio legătură cu liberalismul, cu moralitatea și cu bunul simț. Vă ințeleg disperarea pentru că jucați ultima dumneavoastră carte din scurta și neînsemnata dumneavoastră carieră politică, dar ieșenii nu mai pot fi păcăliți. Toți sunteți născuți și croiți după chipul și asemănarea lui Relu Fenechiu, iar faptul că adevărații liberali au o alternativă la vot în Radu Botez și ALDE vă amplifică agonia”, a declarat Vasile Salaru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

88 + = 94