Bogdan Saramet, noul director al Spitalului de Psihiatrie Socola. Un fost ministru il contesta

0
65

Un fost subprefect al Iasului este nul director al Spitalului de Psihiatrie Socola, unitate medicala cu peste 1200 de angajati. Bogdan Saramet este un apropiat al ministrului Sanatatii, Victor Costache.

Institutul de Psihiatrie „Socola” are, de astazi, un nou manager, in persoana lui. Bogdan Saramet, cel care va conduce unitatea medico-sanitara pe o perioada de 6 luni, pana la organizarea unui concurs. Decizia a fost luata de Consiliul de Administratie, dupa ce fostul manager a fost destituit din functie la finalul lunii trecute.

Bogdan Saramet are 44 de ani si este absolvent al Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii „Petre Andrei”. In anul 2010 a ocupat functia de subprefect al Iasiului. 

Aceasta numire nu numai ca nu a trecut neobservata, dar a atras si numeroase contestatii in spatiul public. Unul dintre cei mai vocali contestatari pare a fi ieseanul Nicolae Hurduc, fost ministru al Cercetarii in guvernarea Dancila.
Bogdan Şaramet, un personaj controversat şi fără competenţe manageriale deosebite, dar și fără absolut nicio competență medicală, a fost numit de către ministrul Victor Costache în funcţia de şef al Institutului de Psihiatrie Socola Iaşi pentru o perioadă de şase luni. Şaramet a avut deschis un dosar penal pentru şantaj, dosar închis din cauza prevederilor din legile justiţie care au clasificat înregistrările ca fiind nelegale“, a spus Hurduc

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here