Van Damme cu hamletei, pe scena Operei din Iasi

0
60

Un ieșean îl acuză pe un balerin de la Opera Națională din Iași de tentativă de omor.  Concret, ieșeanul susține că balerinul Elvis Paul Gache ar fi încercat să îl lovească cu mașina, în mod voluntar, cu reale și rele intenții, în timp ce încerca să pătrundă în parcarea de la Operă.

Un apropiat al lui Beatrice Rancea, directorul Operei Naționale din Iași, este acuzat că are o placere bolnavă, în a călca pietonii cu mașina. Într.o instituție de cultură aflată în ultimii ani sub semnul corupției, a scandalurilor neîntrerupte și a banilor publici cheltuiți după bunul plac al managerilor, a mai apărut un nou scandal în centrul căruia se află un balerin cu deprinderi de interlop.

Balerinul Elvis Paul Gache se afla în dimineața zilei de 21 februarie, în jurul orelor 9.00 dimineața pe strada Dancu, la volanul bolidului său, un Mitsubishi nou nout cu pret de catalog 10 mii de euo, atunci când a avut ieșirea necontrolată.

Am văzut că vine acel autoturism și am grăbit pasul pentru a-i permite să intre în parcare. Menționez că eu eram în zona pietonală care face demarcarea între parcare și stradă. Șoferul m-a văzut, dar cu toate astea a intrat în plin înspre zona în care mă aflam. A trebuit să sar un pas înapi, ca să nu mă calce cU mașina. În momentul acela i-am văzut fața pe care avea un rictus de greață, un dispreț suprem, și i-am strigat “băi, băiatule, ești nebun, calci oamenii pe trotuar?”. Vinovat fiind, individul a oprit, a deschis geamul mașinii și a început să mă injure și să mă amenințe cu corecții fizice. Deci, practic, după ce a încercat să mă calce cu mașina și nu i-a reușit, am mai primit bonus un pachet e invective și amenințări.  Atâta lipsa de umanitate și atâta infatuare nu am văzut nici la cocalarii care își umflă prin cluburi bicepșii “lucrați” cu steroizi. Un specimen care nu e definit de o minimă apreciere față de semeni, și mai este dublat și de astfel de intenții ucigașe este, fara doar și poate, prizonierul unei degradări morale sau a unei schizofrenii latente care poate degenera în cine știe ce tragedie. Nu poți fi un om al artelor și în același timp un golan care se manifestă mai ceva ca un interlop”, ne-a declarat  Constantin Mavrodin, ieșeanul carea scăpat cu viață doar datorită prezenței de spirit.

Plângere penală împotriva balerinului- bizon

Ieșeanul Constantin Mavrodin este hotărât să demonstreze faptul că angajatul Operei din Iași constituie într-adevăr un pericol public, și vrea să-l tragă la răspundere.

Îi voi face plîngere penală. Am martori care au văzut tot ce s-a întâmplat și, mai mult, voi cere înregistrările de pe camerele de luat vederi pentru a demonstra intenția acestui șofer de a mă călca”, a susținut Constantin Mavrodin.

Elvis Gache –un dâmb de viață pe un munte de aroganță

În spatele unei cariere construite pe talent sau pe compromisuri, nu știm și nici nu ne interesează aceste aspecte, balerinul  de 29 de ani al Operei din Iași, ascunde grave probleme de adaptare socială, un caracter  și o atitudine de beizadea care consideră că tot ce este sub statutul său de angajat cu colanți la Opera din Iași, trebuie călcat cu mașina. De loc de prin Vaslui, ocloșit în urmă cu mai mulți ani prin Iași, oraș în care a absolvit colegiul și facultatea de Arte, despre acest angajat al Operei nu există multe review-uri bune nici măcar din partea colegilor care susțin, pe la colțuri, că acesta ar fi un “lingău” al Beatricei Rancea și că “îi cam place să umble pe sub fustițele balerinelor din China”.  Balerinul nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere.

sursa: 7Est

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =