BOMBA! Miliardarul Gabriel Surdu isi deschide trust de presa. „Articolul de presa, in ziua de azi, nu mai are impact pozitiv”

0
81

Un nou trust de presa va aparea in peisajul media iesean. Omul de afaceri Gabriel Surdu, cotat in Top Forbes cu o avere de 13 milioane de euro, intentioneaza sa isi extinda afacerile si in media. Acesta a sustinut recent, intr-un mediu privat, ca il bate gandul ca in cursul acestui an sa lanseze cel putin un cotidian, daca nu si o televiziune.

Da, ma gandesc sa imi extind afacerile si in acest segment deoarece sunt dezamagit de faptul ca 80% din continutul stirilor aruncate pe piata au un impact negativ, ca si cum iesenii, si romanii in general, nu ar mai avea nimic bun de aratat. Un produs media trebuie sa fie un vector de imagine pentru zona sa de propagare, iar un ziarist trebuie sa fie un formator de opinie, nu un cioclu, un alergator de maraton dupa accidente si fapte antisociale. Dorinta de audienta naste monstrii mediatici, asa ca mi-as dori sa aduc putina schimbare, si implicit valoare, intr-un segment de larg consum public. Sunt sigur ca Iasul are destul de multe valori care trebuiesc mediatizate”, a declarat omul de afaceri, pentru AgoraPress.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

63 + = 73