Bordelurile ascunse ale Iasului. Lupanare sub paravanul saloanelor de masaj

0
77

Departe de ochii pudibonzilor, dar foarte cunoscute in mediile vanatorilor de placeri interzise, a Serviciilor si a Politiei, in Iasi fiinteaza de cativa ani o serie de bordeluri camuflate sub titulatura de saloane onorabile de masaj. Un astfel de stabiliment se afla pe dealul Tatarasiului (strada Calarasi 25). Cunoscuta de clienti si taximetristi drept „La stomatologie”, denumire care nu are nicio legatura cu onorabila meserie, Salonul Finesse Masage este unul dintre cele mai cautate bordeluri din Iasi. Potrivit site-ului dedicat, in acest salon se practica doar masaj erotic si thailandez. O ora de relaxare sub mainile dibace ale celor aproximativ 10 maseuze costa 200 de lei, dar pentru 50-100 de lei in plus, angajatele renunta la angajamentele primare si isi pun in valoare nurii si priceperea specifica celei mai vechi meserii din lume. Parte din clientii cu care au stat de vorba reporterii AgoraPress au sustinut la unison, faptul ca piesa de rezistenta a stabilimentului este Elena, o moldoveanca focoasa care nu se incurca atunci cand se apuca de satisfacerea unui client.

Un alt bordel camuflat sub arta masajului il gasim undeva spre Gara, mai precis pe Aleea Uzinei nr. 11. Un client care doreste sa se desfete sub mainile angajatelor Salonului Mon Amour Massage trebuie sa aiba in portofel 200 de lei, la care se mai adauga cam tot pe atat pentru o partida de sex pe cinste.

Prostitutie de salon, capcane si catuse

Desi practicile din spatele acestor saloane sunt arhicunoscute, in capcana DIICOT cad doar cei care nu „cotizeaza”,  cei pentru care exista comanda sau care chiar merita sa ajunga dupa gratii, cum a fost, de pilda, arestarea sotilor Zarughevici. In vara anului trecut, patronul Xclusive Massage din centrul Iaşului, alături de soţia sa, au fost ridicati de procurorii DIICOT, fiind acuzati de faptul ca, sub paravanul acestui salon de masaj, acestia se ocupau, de fapt, de proxenetism, printre victime numarandu-se foarte multe minore care erau fortate sa intretina relatii sexuale cu clientii. Printre altele, Mihai Mugurel Zarughevici a fost principal finanţator şi lider judeţean al Partidului Iniţiativa Naţională, formaţiune înfiinţată de Cosmin Guşă şi Lavinia Şandru.

In lipsa unei legi care sa scoata aceste lupanare din sfera stabilimentelor ilegale, astfel de afaceri la negru sunt un rau necesar, numai ca, atentie, micile voastre bucurii s-ar putea sa fie stocate in imagini compromitatoare!

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 31 = 34