Boxează ca un mare campion și ajută un copil cu Sindrom Down!

0
74

GYM BOX Iași te invită la evenimentul PARTEnPARTE – Facem Sindromul KNOCK Down, pe 1 martie 2017, ora 18.00, la Sala Polivalentă Iași! PARTEnPARTE este o marcă înregistrată a GYM BOX Iași și organizează gale și show-uri de box pentru amatori, non-amatori și profesioniști în România. Participanții au avut ocazia să se antreneze gratuit și pot continua antrenamentul până în ziua evenimentului alături de profesioniștii de la GYM BOX Iași.
GYMBOX și PARTEnPARTE îți pun la dispoziție echipamentul necesar pentru marele meci, dacă dorești să participi!

În anul 2016, GYM BOX IAȘI a avut un proiect asemănător prin care a donat în urma evenimentului din 1 iunie 2016 o sumă de bani către Spitalul Clinic de Urgență Sf. Maria din Iași.partentparte3-1000

Boxul nu inseamna violență, boxul este un sport nobil practicat de cei curajoși, puternici și inimoși. Un mic gest pentru copiii bolnavi de cancer de la acest spital” – Iulian Botez, Președinte GYM BOX Iași.

Boxerii prezenți în ring sunt persoane care practică de plăcere sportul cu mănuși și nimeni nu a practicat vreun sport de contact la nivel de performanță sau să fie legitimat la vreun club de profil.
Înscrierile pentru cei care doresc să urce în ring se fac la numărul de telefon 0748.425.412 sau direct la GYM BOX Iași.  Cei din Iași au ocazia să participe la acest spectacol ce va avea loc pe 1 martie 2017, ora.18.00 sau pot face donații pentru aceeași cauză în contul : Asociația Clubul Sportiv GYM BOX Iași, contul deschis la BRD-RO92BRDE240SV85844092400. La detalii plată puteți trece donație eveniment Sindrom Down. Pretul unui bilet este de 20 de lei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 5 =