Brute cu caschete. Doi polițiști au fost reținuți azi-noapte, după ce au violat o minoră dată în urmărire

0
44

Doi poliţişti din Călăraşi au fost reţinuţi fiind acuzaţi că au violat o minoră. Fata, în vârstă de 15 ani, fugise dintr-un centru de plasament, iar cei doi ar fi găsit-o pe stradă. În loc să o ducă înapoi, polițiștii s-ar fi folosit de acest lucru ca să o amenințe, după care au dus-o pe un câmp și au violat-o. Un cioban a văzut cele întâmplate și a sunat la 112. Se pare că polițiștii lucrau la IPJ Călărași numai de câteva zile.
Potrivit Mediafax, tânăra este din comuna Cuza Vodă şi a fost adusă în sistemul de protecţie de către mama sa, care a abandonat-o şi a rămas doar cu fratele mai mic al acesteia. Femeia îşi caută foarte rar fiica în centrul de plasament şi nu mai locuieşte în judeţul Călăraşi. Paul Dragu, șeful centrului de unde fugise fata, a spus că, de cele mai multe ori atunci când se întâlnesc, tânăra şi mama ei se ceartă. Tatăl fetei este plecat la muncă în Spania, a adăugat acesta.
Din 2013 încoace, de când fata se află în centrul de la Perișoru, aceasta ar fi reușit să fugă de mai multe ori, deoarece vilele în care sunt cazați peste 100 de copii sunt păzite de un singur om.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 3 = 4