Ca-n Evul Mediu. A reapărut ciuma

1
53

Statele Unite se confruntă cu o problemă medievală, mai exact cu teribila ciumă. Deşi nu a fost dată identitatea persoanei ucisă de această boală, oficialii americani au ţinut să precizeze că aceasta a contractat boala prin intermediul unor muşte. Cazul i-a pus pe gânduri pe localnici, care se confruntă pentru prima oară în 10 ani cu un asemenea caz, potrivit România TV. Mai grav, pentru statul Colorado, acesta este al doilea deces cauzat de ciumă de la începutul verii. În iunie, boala a răpus un băiat de 16 ani, care a fost diagnosticat abia după moarte, fiindcă suferea de o formă rară a bolii. Medicii spun, totuşi, că, dacă e detectată din timp, ciuma poate fi tratată.
În medie, Statele Unite se confruntă cu şapte cazuri de ciumă pe an, însă în Colorado, acolo unde au murit cele două persoane în nici trei luni, anul trecut bilanţul a indicat opt oameni infectaţi.

1 COMMENT

  1. Tehnicienii neinstruiti corespunzator, instrumentele nesterilizate, ceara epilatoare. Pt toate femeile care au virusul hpv.. buna tuturor,cu ceva timp in urma am postat un msj pe acest forum speriata de consecintele acestui virus HPV(cu care ma luptam de ap 1 an). ei bine,acum pot respira usurata,dupa indelungi tratamente(fara vaccin)AM SCAPAT DE VIRUS!!Fac un apel la toate fetele si femeile care au probleme. In urma cu o luna am luat paduchi de cap si habar n`am de unde.Am incercat cu un sampon,nu a mers si mi`a picat parul foarte mult.Am incercat cu otet si nu am scapat de ei. titan gel – Extractul de Guarana din compozitia Titan Gel este o planta tonica ce isi are originile in Africa de Sud, din cadrul careia semintele prezinta beneficii nutritive esentiale pentru o buna functionare a organismului nostru. Guarana este recomandata in cazul in care dorim sa beneficiem de proprietatile sale energizante asupra organismului, fapt pentru care este utilizata la producerea unor bauturi energizante sau ceaiuri. Aceasta prezinta efecte antioxidante, antibacteriene si afrodisiace asupra organismului, contribuind astfel la imbunatatirea starii de spirit, memorie si capacitatea de concentrare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 1