Bucura-te de zilele de vara, in deplina siguranta, pe terasa Foodcourt din Ansamblul Palas!

0
62

Vrei să îți potolești foamea în cel mai rapid, ușor și delicios mod posibil? Găsești cea mai diversă și aromată ofertă culinară în zona de foodcourt a ansamblului Palas, care s-a mutat pe terasă. Mesele sunt așezate astfel încât să se respecte distanța fizică și sunt igienizate permanent. Am creat, astfel, o atmosferă relaxată, în aer liber, ca să te poți bucura de zilele de vară alături de familie și de prieteni.

Zona de foodcourt a ansamblului Palas dispune de o terasă generoasă, unde îți poți petrece timpul liber cu familia, prietenii sau colegii. Cu peste 50 de mese și o capacitate de peste 200 de locuri, spațiul special amenajat în aer liber le oferă clienților o incursiune culinară pe întreg mapamondul prin intermediul zecilor de locații cu specific internațional. Dacă iubești mâncarea franțuzească, poți alege clătitele hrănitoare de la Crêperia Bruno, iar dacă preferi preparatele orientale Kebab House și Mesopotamia reprezintă opțiunea ideală. În schimb, pentru bucătăria aromată și îmbietoare a Asiei, poți merge la Kung Food, Noodle Pack sau Rijal’s Asian Fusion. Bucate tradiționale românești găsești la Mr Pott, paste delicioase poți savura la Rigatoni Pasta Bar, specialitățile grecești te îmbie la Spartan, iar pentru energie, alege Teo`s Cafe. Preparatele sunt achiziționate din interior, în regim to go, și pot fi savurate pe terasă admirând panorama spre Palatul Culturii și grădină, sau pe iarbă, în cadrul natural al parcului Palas. Consumul de mâncare și băuturi nu este permis în interior.

Contextul s-a schimbat, dar restaurantele din foodcourt și-au păstrat standardele de calitate și gustul. Siguranța ta este pe primul loc, astfel că pe terasă sunt respectate măsurile de distanțare fizică și de protecție, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă măști și mănuși, iar tu poți împărți masa cu maximum încă trei prieteni și ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor.

Măsurile de protecție sunt implementate și în mall, unde magazinele te așteaptă cu Summer Sale. Din grijă pentru tine, fluxurile de acces s-au reorganizat, la intrare s-au instalat termoscannere pentru monitorizarea temperaturii, dispensere cu dezinfectant și covoare impregnate cu substanțe active, sistemele de ventilație introduc 100% aer proaspăt și în mod frecvent se efectuează acțiuni de dezinfecție generală. Pentru menținerea distanțării fizice, s-a  implementat și un sistem de tracking, care permite raportarea densității în timp real, dar și un program video online pentru ca tu să vezi gradul de ocupare în mall și parc. De asemenea, este semnalistică ce evidențiază păstrarea distanței fizice, pe suporturile media sunt afișate recomandările pentru vizitatori, care vizează respectarea măsurilor de siguranță, iar masca de protecție este obligatorie în mall. Lista completă a măsurilor de prevenire este disponibilă pe www.palasmall.ro.

Pentru siguranța ta și a celor din jur, îți recomandăm să plătești cu ajutorul cardului, să păstrezi distanța față de ceilalți și să îți iei toate măsurile de protecție.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =