Ca-n mafia siciliana! Aliante de familie magistrati – inculpati. Desant de inculpati ieseni la nunta unui judecator CCR unde nasi au fost Adomnitei si Cozma

0
258

Judecătorul Gheorghe Stan de la CCR s-a însurat, la 49 de ani cu nepoata fostei judecătoare CCR Mona Pivniceru. Evenimentul a avut loc în sâmbătă, la un restaurant de pe malul lacului Floreasca din București, iar invitatii au fost atat din randul magistratilor, a afaceristilor cat si a politicienilor, printre cei din urma facandu-se remarcati foarte multi politicieni ieseni ..inculpati in diverse dosare de coruptie.
Nași din partea miresei au fost judecătoarea Sabina Daniela Adomniței de la Curtea de Apel București și soțul acesteia, Cristian Adomnitei. Cel din urmă așteaptă soluția definitivă într-un dosar de corupție unde la fond a fost condamnat la 3 ani și 2 luni închisoare cu executare pentru fapte de corupție.
Naș din partea lui Gheorghe Stan a fost Viorel Cozma, patronul societății Conest Iași, firma ce detine majoritatea contractelor publice semnate cu Primăria condusă de Mihai Chirica. Viorel Cozma a fost condamnat în urmă cu 14 ani pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată și înșelăciune. La rândul său, primarul este dublu trimis în judecată în dosare penale de corupție. Practic, la nunta unui magistrat cu pensie speciala s-a strigat darul din banii neconfiscati de stat pentru fapte de coruptie.

La nunta au mai participat procurorul general al României Alex Florin Florența, Bogdan Licu judecător la CCR, președintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) Daniel Gradinaru, judecătoarea de la instanța supremă Lia Savonea, procuroarea PG Mihaela Iorga Moraru. Dintre politicieni, la nuntă a participat primarul Iașiului Mihai Chirica și fostul deputat PSD Florin Iordache. Primul are mai multe dosare penale deschise pe numele său, fiind chiar trimis în judecată de procurorii DNA, in timp ce Iordache conduce Consiliul Legislativ.
Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here