Politistul care ambala droguri in fabrica de la Miroslava a fost retinut. Tatal sau este un fost primar

0
216

Politistul Vlad Acatrinei a fost retinut in dosarul drogurilor vandute in dispozitive de tip „vape” si dulciuri. Tanarul a fost retinut pentru 24 de ore, fiind suspectat ca a fost implicat in operatiunea „Fabrica de vise”.
Tatal sau, Vasile Acatrinei, fost primar in comuna Bals, a declarat ca stia despre faptul ca baiatul sau lucreaza la o fabrica unde ambaleaza dispozitive de vapat. Vlad Acatrinei este sportiv de performanță, acesta practicand jiu-Jjutsu. Conform anchetatorilor, tânărul poliţist, în vârstă de 26 de ani, se ocupa de ambalarea produselor de la fabrica din judeţul Iaşi, comuna Miroslava.
În conformitate cu prevederile legale, cel în cauză a fost pus la dispoziție, urmând ca, în funcție de evoluția anchetei, să fie dispuse celelalte măsuri prevăzute de lege.
„De asemenea, Inspectoratul de Poliție Județean Iași se delimitează ferm de orice activitate care nu este în concordanță cu legea. Indiferent de calitatea persoanei care încalcă prevederile legale, se vor lua toate măsurile prevăzute de lege. Susținem toate activitățile specifice procedurilor penale și avem ca deziderat funcționarea sistemului doar cu polițiști integri și profesioniști!”, a transmis IPJ Iași prin intermediul unui comunicat.
Inculpaţii sunt acuzaţi că, pe lângă dispozitivele de vapat, comercializau și produse de tip ”edibles”, cum ar fi jeleuri, prăjituri, drajeuri și altele, care ar fi conținut substanțe psihoactive și care ar fi creat dependență. Produsele ar fi fost vândute atât în mediul online, cât și în cadrul unor magazine din centre comerciale. (M.G.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here