Calatorie in „Țara pinguinilor”, prin intermediul realitatii augumentate, la Palas Mall

0
43

Și în acest an, ansamblul Palas a pregătit surprize aparte pentru clienții săi, mici sau mari. În luna decembrie, te invităm să descoperi „Țara Pinguinilor”, prin intermediul realității augmentate, tehnologia care îmbină realitatea fizică cu cea virtuală. Vei avea parte de o experiență inedită, alături de prietenii necuvântători ai lui Moș Crăciun.
Anul acesta, ansamblul Palas îți propune să petreci un Crăciun în „Țara Pinguinilor”. Pe lângă bradul impozant la baza căruia poți descoperi simpaticele personaje pictate în alb și negru, un punct de atracție pentru clienții Palas, mai ales pentru copii, este ghețarul din Atrium. Cei care vor să descopere ținutul înghețat trebuie să urce pe ghețar și, cu ajutorul realității augmentate, pe un ecran gigant, de 4,5 metri lățime și 3 metri înălțime, vor vedea cum li se alătură pinguini hazlii, foci jucăușe și un urs polar prietenos. Amicii virtuali sunt puși pe șotii, fac giumbușlucuri și se joacă, spre amuzamentul vizitatorilor. La final, clienții rămân cu o amintire din ținutul îndepărtat. Fotografiile sunt încărcate instant pe pagina de Facebook Palas.
„Țara Pinguinilor” este o destinație distractivă de sezon, însă are și un rol educativ. Și asta pentru că, în pauze, pe ecran rulează curiozități despre necuvântătoarele de pe tărâmurile înghețate. Astfel, cei mici și cei mari află că foca poate dormi sub apă, pinguinii rezistă la temperaturi de până la – 60 grade Celsius, urșii polari nu hibernează sau că în Antarctica există de opt ori mai multă gheață decât la Polul Nord.
„Țara Pinguinilor” va putea fi vizitată zilnic, prin intermediul realității augmentate, până pe 28 decembrie 2017, în intervalul orar 10.00 – 22.00.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

83 + = 90