Calatorii virtuale acasa la Mos Craciun, reni vorbitori si plimbari cu trenuletul, la Palas Mall

0
55

Se anunţă un weekend plin de distracţie la Palas, în special pentru copii. În Atriumul Palas Mall, cei mici se pot plimba cu trenuleţul, pot cânta colinde împreună cu trei reni vorbăreţi sau pot merge virtual cu sania acasă la Moş Crăciun. În plus, clienţii ansamblului Palas vor avea parte de spectacole de dans şi muzică.
Toată luna decembrie, cei care vor veni la Palas vor avea parte de o atmosferă de poveste, dar şi de evenimente în ton cu sărbătorile de iarnă. Cei mai fericiţi vor fi copiii, care îl pot întâlni pe Moş Crăciun, zilnic, la căsuţa sa din Atrium. Anul acesta, cei mici au parte de o surpriză în plus: pot călători cu săniuţa, la casa Moşului, cu ajutorul unor ochelari 3D pentru realitate virtuală. Intrarea este liberă, căsuţa fiind deschisă zilnic, până pe 23 decembrie 2016, în intervalul orar 12.00 – 21.00, cu o pauză de la 16.00 la 17.00.
O altă surpriză inedită îi aşteaptă pe cei mici şi pe cei mari deopotrivă: 3 reni animatronici îi întâmpină în Atrium, în apropierea impozantului brad de Crăciun. Simpaticii reni mişcă din ochi şi urechi, vorbesc între ei şi chiar cântă colinde.
Bucuria celor mici va fi şi mai mare, pentru că și în acest an îi așteaptă trenulețul Moșului, gata să îi poarte în plimbare prin Atrium. Călătoriile princhindeilor cu trenuleţul prin Palas Mall sunt gratuite şi au loc zilnic, în intervalul orar 10.00 – 15.00 şi 16.00 – 22.00. Distracția pentru copii este întregită de trambulinele Palas Jump, de la etajul Atriumului, dar și de Palas Ice Junior, patinoar dedicat exclusiv celor mici, din parc.
Sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 18.00, în Atrium va avea loc spectacolul „Poveste de Crăciun”, cu cele mai îndrăgite personaje din desene. O oră mai târziu, tot în Atrium, publicul este invitat la concertul de jazz – „Swinging Christmas”, suținut de New Vegas Show şi oferit de Ateneul din Iaşi. New Vegas este un two-man show proaspăt intrat pe scena jazz/swing din România. Este format din doi soliști profesioniști, Petru Călinescu şi Maximilian Muntean, care vor aduce pe scenă un concept exclusiv, cu accent pe eleganță şi bun gust, un omagiu care transpune publicul direct în anii ’40 şi ’50.
Ziua de duminică este dedicată Campionatului de dans Winter Festival Music & Dance, care va avea loc în Atrium, de la ora 10.00, şi va reuni zeci de copii şi tineri de la şcolile de profil din regiune.
În plus, cei care doresc să vadă proiecţille de video mapping pe Palatul Culturii din cadrul LightUp Festival o pot face zilnic, în intervalul orar 17.00 – 19.00.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 48 = 52