Camelia Bogdanici propune transformarea Spitalul Sf. Spiridon in Spital Clinic Universitar

0
87

Candidatul UNPR la Primăria Municipiului Iaşi, Camelia Margareta Bogdănici, atrage atenţia că propunerea lansată de candidatul PNL Marius Bodea de a transforma Spitalul ”Sfântul Spiridon” într-un Spital Municipal ar însemna un regres al sistemului medical ieșean.

Ne dorim progresul continuu şi nu regresul sistemului medical de la Iaşi. Prin transformarea Spitalului ”Sfântul Spiridon” în Spital Municipal am asista la trecerea acestei unităţi medicale de elită a Iaşului într-o treaptă inferioară. Acest lucru va conduce la o scădere a numărului de paturi, o scădere a personalului, dar şi o reducere drastică a veniturilor de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate. Toate acestea vor contribui la scăderea calităţii actului medical, ceea ce nu este în interesul ieşenilor”, a declarat Camelia Bogdănici.

Candidatul UNPR la funcţia de primar al Iaşului propune ca după realizarea Spitalului Regional de Urgenţă, Spitalul ”Sfântul Spiridon” să fie transformat în Spital Clinic Universitar, un centru de excelenţă unde să fie tratate cazurile dificile.

Într-un spital universitar am putea trata cu succes pacienţi care necesită tratamente complexe, fiind pus accentul pe diagnosticul unor specialişti renumiţi care să aibă la dispoziţie aparate performante de investigaţii medicale”, a completat Camelia Bogdănici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

46 − 44 =