Cat au platit Bodea si Blajut pentru scurt metrajul “Eu, Cristina si Conestul”, difuzat pe Antena 3. Vezi cine se ascunde in spatele filmului

0
78

Doi dintre contracandidatii lui Mihai Chirica, cotati ca fiind cei mai potenti din punct de vedere financiar, si atat, respectiv Marius Bodea si Viorel Blajut, au platit un pret exorbitant catre postul Antena 3 pentru difuzarea unui material de 7 minute prin care se incerca discreditarea actualului primar al Iasului. Practic, prin materialul difuzat de  Antena 3, cei doi candidati la Primaria Iasi, unul din partea RA Aeroportul SA si al doilea din partea …Iasisting, s-a incercat inducerea catre publicul telespectator a ideii ca Mihai Chirica, si implicit iubita acestuia, Cristina Popa, ar fi beneficiar de un “cadou” din partea Conest, firma la care primarul Iasului si-a inceput cariera profesionala ca inginer, si unde iubita acestuia s-a transferat ulterior ocuparii unui post in Primaria Iasi, ce a constat intr-o vila situata pe Platoul Insorit, un cartier construit de Conest.
Am văzut folosirea unor metode aproape bolşevice, de atac murdar, folosind poze contrafăcute, utilizând mesaje care nu există şi adevăruri care s-au inventat peste noapte. Am asistat la un material făcut probabil pe genunchi, pentru că a adus şi foarte multe lucruri neactualizate din punct de vedere al imaginii, o imagine în care nici nu m-am recunoscut. Nu ştiu de unde Dumnezeu o fi găsit acele mizerii, dar care arată exact calitatea oamenilor despre care vorbim“, a declarat Mihai Chirica dupa difuzarea materialului comandat de contracandidații săi, Marius Bodea si Viorel Blăjut.

Mihai Chirica si Cristina.jpg
Surse din cadrul Trustului Intact au precizat faptul ca pentru difuzarea materialului respectiv pe postul Antena 3, cei doi contracandidati au platit 20.000 euro. Mai mult, dupa cum s-a dovedit, in spatele materialului se ascund angajati ai postului Tele M, administrat de Aurel Dobasu.
In primul rand, Blajut da dovada de o infantilitate suprema. Dupa ce s-a dovedit ca a sponsorizat acest film, acum il distribuie pe unde poate. In alta ordine de idei, inainte de aparitia filmului, in curtea vilei de pe Platoul Insorit, acolo unde locuieste Cristina Popa, au incercat sa sara niste oameni cunoscuti ca actuali sau fosti angajati ai Tele M iar in jurul vilei a fost vazut dand tarcoale chiar Constantin Hurjui, director RADEF Iasi si fost director al Tele M”, a declarat pentru AgoraPress o sursa din staff-ul de campanie al lui Mihai Chirica.

Dupa atacurile concertate ale celor doi contracandidati, Bodea şi Blăjuţ, acestia au intrat pe rând în colimatorul lui Chirica, acesta făcând referire la unele probleme de natură penală pe care le-ar avea aceştia.
Aş aminti că a fost plătit de Termoservice (ca membru în Consiliul de Administraţie, n.r.), din banii cetăţenilor care se plâng că au datorii la utilităţi, da, stimaţi alegători, a fost plătit de la Termoservice şi a luat, uneori, câte 900 de lei pe lună din banii pe care dumneavoastră îi achitaţi pe listele de plată. Aflaţi că se plimbă mereu, ba prin dealul Copoului, şi ştiţi dumneavoastră la cine (în Copou locuieşte preşedintele suspendat al CJ, Cristian Adomniţei, n.r.), ba prin penitenciarul de la Vaslui (unde este închis fostul deputat Relu Fenechiu). Nu asta este campania lui Chirica. Nu asta contează pentru ieşeni. Nu contează raportul doamnei Mănescu, a fostului ministru al Transporturilor, cu acuzaţiile de trafic de influenţă, abuz în serviciu care sunt pe masă acum la DNA în defavoarea lui Bodea. Cu bani sustraşi din bugetul Autorităţii Aeronautice“, a spus Chirica despre Marius Bodea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here