Campania „Iubesc să strâng lumea la piept”, eveniment de amploare dedicat persoanelor cu dizabilități

0
58

Fundația Star of Hope Romania, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și Federația Organizațiilor de Părinți care au Copii cu Dizabilități (FOPCD), a organizat caravana „Like and Share the Star of Hope for Syndrom Down”. Pentru că pe 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, Caravana „Like and Share the Star of Hope for Syndrom Down”, formată din specialiștii Centrului de Zi Star of Hope Iași și un grup de copii cu sindrom Down, a poposit în mai multe zone ale orașului pentru a împărți ieșenilor îmbrățisări.
Startul Caravanei a fost dat de către primarul Mihai Chirica, din fața Palatului Roznovanu, de unde au fost lansate baloane colorate în semn de solidaritate față de toți copiii cu sindrom Down din lume.

Președintele Star of Hope România, Aurora Vatamaniuc, a afirmat că este nevoie de mai multă implicare din partea autorităților centrale, care, prin Ministerul Muncii și Justiției Sociale, au propus un leu pentru finanțarea serviciilor dedicate copiilor cu sindrom Down.

Caravana „Like and Share the Star of Hope for Syndrom Down” este evenimentul ce deschide campania „Iubesc să strâng lumea la piept” și se desfășoară în perioada 21 martie – 1 iunie. Campania „Iubesc să stâng lumea la piept” este dedicată copiilor și tinerilor cu dizabilități și are menirea de a reaminti tuturor că dizabilitatea (sindrom Down, autism, parapareză spastică, ADHD etc) nu alege nici timpul, nici locul, nici familia.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here