Campanii gratuite de sanatate, oferite iesenilor de medicii Camelia Bogdanici si Marin Burlea

0
67

În cadrul unei conferinte de presă desfăsurată astăzi, 4 martie, deputatul UNPR Camelia Bogdănici a prezentat o serie de campanii de sănătate organizate de către UNPR Iași în perioada următoare.

Astfel, în cadrul săptămânii mondiale de luptă împotriva glaucomului (World Glaucoma Week) marcată în intervalul 6-12 martie, ieșenii vor putea  beneficia de screening oftalmologic gratuit. Consultațiile vor avea loc luni, 7 martie, și sâmbătă, 12 martie, la cabinetul oftalmologic STEREOPSIS (Galeriile Ștefan cel Mare).

”Nu facem decât să continuăm campaniile medicale organizate de UNPR și în anii trecuți. Anul acesta, față de acțiunile tradiționale privind consultațiile oftalmologice gratuite pentru prevenirea glaucomului, vom adăuga și o campanie de testare gratuită pentru virusul hepatic B și C. Această nouă campanie va începe joi, 10 martie, iar persoanele care vor fi depistate pozitiv vor beneficia de un test al încărcăturii virale, plus consiliere psihologică și recomandări de tratament”, a declarat deputatul Camelia Bogdănici, candidat UNPR la primăria municipiului Iași.

Totodată, mâine va avea loc a altă acțiune de tradiție a UNPR Iași, consultațiile medicale complete oferite gratuit de senatorul UNPR, medicul Marin Burlea, destinate în special femeilor cu ocazia zilei de 8 martie. Consultațiile vor avea loc sâmbătă, 5 martie, începând cu ora 9, la cabinetul parlamentar situat vizavi de gara internațională. La fel ca în anii trecuți, pacientele vor beneficia de testarea glicemiei, electrocardiogramă, ecografie abdominală completă și rețetă.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here