Sef al Politiei Romane, candidatul UNPR pentru Primaria Barnova

1
44

Liderii UNPR Iasi au anuntat, astazi, că fostul sef al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), Gheorghi Plai, s-a alăturat echipei. Acesta va fi candidatul UNPR la functia de primar al comunei Bârnova. Gheorghi Plai a ocupat si functii de conducere din cadrul Inspectoratelor Judeteane de Politie Iasi si Botosani.

Fostul sef al IGPR a mai ocupat in anul 2001 functia de sef al Directiei de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Iasi. In 2005, Plai a devenit seful Inspectoratului Judetean de Politie Iasi, iar in 2007 a ocupat aceeasi functie, dar in cadrul Inspectoratului de la Botosani. Ulterior, Plai a devenit adjunctul sefului IGPR, iar pentru o perioada a ocupat sefia institutiei ca interimar.

1 COMMENT

  1. Vad ca se urmareste o militarizare a administratiei publice. O fi din cauza … urmasilor lui Darius al lui Histaspe ? Vorba Eminescului – SCRISOAREA III – ,,Dupa vremuri, multi venira, Incepind cu acel oaspe, Ce din vechi se pomeneste, Cu Darius, al lui Histaspe … si cum spunea si Nostradamus – de camila ce va bea apa din Rin … multi mai vin …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

49 − 46 =