Campionat de dans si festival al multiculturalitatii, in week-end, la Palas Mall

0
79

Ansamblul Palas a pregătit noi evenimente, care să îi încânte pe toţi cei care vor petrece week-end-ul în inima oraşului. Festival cu dansuri, muzică şi tradiţii reprezentative pentru minorităţile etnice din regiune, concurs de desene pentru copii, campionat de dans şi alte surprize sunt pe agenda activităţilor din următoarele zile.
Sâmbătă şi duminică, 6 şi 7 iunie 2015, în parcul Palas se va desfăşura Festivalul Multiculturalităţii. Timp de două zile, ieşenii şi nu numai sunt invitaţi într-o incursiune printre tradiţiile reprezentative pentru culturile minorităţilor etnice din regiune. În ambele zile, publicul va putea admira o expoziţie de fotografie şi prezentări de costume şi obiecte specifice, iar de la ora 19.00 vor fi organizate spectacole de cântece şi dansuri tradiţionale. Evenimentul care promovează diversitatea este organizat de Asociaţia Iubire şi Încredere Iaşi.
Sâmbătă, de la ora 10.00, în parcul Palas, peste 500 de copii îşi vor demonstra talentul la desen, în faza judeţeană a concursului „Copiii lui Tonitza descoperă lumea”. Micii artişti vor realiza desene pe tema „Eu şi oraşul culorilor”, impresionându-i astfel pe părinţi şi pe profesori.
Duminică, 7 iunie, în Atriumul Palas Mall, de la ora 11.00, aproximativ 800 de copii din toată ţara îşi dau întâlnire în paşi de dans. Prichindeii talentaţi participă la cea de-a cincea ediţie a Campionatului Naţional „Star Dance”, organizat de Reflex Dance Academy Iaşi. Ritmurile variate îi vor antrena pe copii în competiţie, încântând publicul cu pasiunea lor pentru dans.
Tot duminică, Palas Mall susţine cea de-a cincea ediţie SkirtBike Iaşi. Acţiunea pe două roţi este organizată de Clubul de Ciclism şi Ecologie IaşiBike şi este dedicată doamnelor şi domnişoarelor care vor să pedaleze, fără să renunţe la ţinuta lor cochetă. Biciclistele vor pleca la ora 16.00 din Copou, linia de finish şi pauza de revigorare fiind pe esplanada restaurantului Chef Galerie, din parcul Palas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here