Nichita îl desfiinţează pe Ponta: A stricat totul – AUDIO

0
48

Site stiripesurse.ro a intrat în posesia unei înregistrări audio cu primarul Iaşului, Gheorghe Nichita, în care acesta vorbeşte extrem de supărat despre modul în care premierul a gestionat problema votului din Diaspora între cele două tururi ale alegerilor prezidenţiale din noiembrie 2014.
Nichita, care era la vremea respectivă şi preşedinte PSD Iaşi, îl acuza pe Ponta, într-o discuţie cu iubita sa, că nu a ştiut să gestioneze problema şi nu l-a demis pe ministrul de Externe. Concluzia lui Nichita: Ponta a stricat totul.
Îl sacrificam, partidul găsea altceva. Şi aşa l-a sacrificat până la urmă. Şi-a dat demisia el că nu face…? Căcat. Cu Băsescu, la presiuni… Ce să mai discutăm cu românu’ acuma de Băsescu? Trebuia să-l demită. Una e să-mi dau demisia eu, pe nişte motive cum trebuie şi alta e să spui: ‘Eu… (reprezint?) românii, eu l-am demis.’ Şi cu asta basta. Eu de la BEC (?) nu pot să demit pe nimeni, nu ai dreptul tu. Pe ministrul tău de externe tu trebuie să-l demiţi. (Nu se înţelege) că a fost la Paris… au fost nu ştiu câţi să voteze. Noi muncim de ne ies ochii în teritoriu ca să scoatem voturile şi tu ai stricat totul“, spune Nichita în discuţia cu iubita sa, în ziua alegerilor prezidenţiale, turul 2, când deja devenise clar că Ponta va pierde.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 5 =