Cântecul de lebădă al interlopului Chirica

0
64

Cel mai slab primar din România, Mihai Chirica, se dovedește și un vehicul al urii, dovada vie fiind declarațiile sale absolut halucinante din această seară, legate de anularea focului de artificii în ultima seară a Sărbătorilor Iașului.
A interpretat aberant o decizie a instituțiilor abilitate ale statului și a înscris-o pe panta urii sale personale față de președintele PSD, aruncând asupra acestuia o vină inexistentă și, totodată prefigurându-i lui Liviu Dragnea o înmormântare la care dânsul va fi cioclul însărcinat cu focul de artificii,e DEMENTĂ TOTALĂ!!!. A-i dori cuiva moartea este în sine un act criminal.
Am spus cândva că Chirica este un interlop sub acoperire.
Prin declarațiile sale, este interlop la vedere care proferează amenințări legate de moartea unui lider politic național.
Categoric, prin acest comportament, Mihai Chirica se definește ca o persoană psihopată, bolnavă de ură, o persoană care are nevoie de îngrijire medicală la modul cel mai serios.
Un astfel de individ, care pare că acționează și deschide gura sub influența stupefiantelor, nu poate fi model pentru nimeni în societate, cel mult un contraexemplu care trebuie scos din scena publică prin toate mijloacele legale posibile.
Chirica deja este groparul orașului în care PSD l-a ajutat total să ajungă primar.
Din păcate, cel mai slab și incompetent primar din România.
Numai că prostiile le-a făcut pe cont propriu, a îngropat de unul singur Iașul în corupție, conexiuni cu interlopi și lipsă de proiecte.
Un personaj dedicat urii și lipsit de devotament față de comunitatea ieșeană.
Mihai Chirica trebuie să dispară.
Nu fizic, că nu-i dorește nimeni răul.
O comunitate ca Iașul nu are nevoie de un ratat politic și un incompetent administrativ.
 
Ovidiu Mugurel-Laicu, vicepreședinte PSD Iași

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here