Casa Share va primi energie donată de E.ON, în campania „Daruieste Lumina”

0
91

Compania a suplimentat cu peste 100.000 kWh cantitatea iniţială, pentru a răsplăti efortul fiecăruia din cei peste 12.000 de români care au apreciat, comentat sau distribuit podcasturile „Dăruieşte Lumină”.Totodată, în cadrul colaborării cu Europa FM, E.ON va asigura, o jumătate de an, plata facturilor la energie pentru cinci familii nevoiaşe.
Românii au fost impresionaţi de poveștile instituțiilor prezentate în cele cinci episoade ale podcastului „Dăruiește Lumină” şi, într-un timp record, au distribuit energia donată de E.ON Energie România.
În perioada 6-17 aprilie, aproximativ 12.000 români au apreciat, comentat sau distribuit poveştile emoţionante de pe pagina @Daruieste Lumină, fiecare astfel de gest însemnând 50 kWh pentru instituţia aleasă. Iar pentru că entuziasmul şi dorinţa românilor de a face bine au depăşit aşteptările, E.ON a suplimentat la peste 600.000 kWh cantitatea de energie donată, cu o cincime mai mult decât cea anunţată iniţial.
În funcţie de opţiuni, cantitățile de energie vor ajunge la fiecare din cele cinci instituții beneficiare, urmând să fie scăzute din facturile de energie electrică sau gaze naturale ale acestora.
E.ON Energie România le multumeşte tuturor celor care s-au mobilizat şi au ajutat, în acest an, să dăruim lumină următorilor beneficiari:
• Institutul Inimii din Tg. Mureș, unde în ultimii 25 de ani au fost efectuate 52 de transplanturi cardiace și peste 5.000 de intervenții pe cord deschis, dintre care 4.000 la copii.
• Casa de Copii „Sf. Iosif” din Odorheiul Secuiesc, unde trăiesc 170 de copii orfani sau cu o situație materială precară.
• Liceul pentru Deficienți de Vedere Cluj, primul liceu de profil din România, înființat în anul 1900, unde elevi cu deficiențe din întreaga țară primesc sprijin educațional specializat.
• Căminul pentru Persoane Vârstnice „Inocențiu M. Klein” din Timișoara, locul în care sunt îngrijiți bunicii care, din diferite motive, nu au mai putut rămâne în mediul familial.
• Casa Share din Iași, un proiect prin care sunt construite case pentru copii fără părinți, pentru familii nevoiașe sau pentru tineri care au nevoie de ajutor.
„Dăruieşte Lumina este unul dintre proiectele mele de suflet de la E.ON, iar succesul său se bazează pe dorinţa oamenilor de a face bine împreună şi de a fi solidari cu cei care au nevoie. Ca de fiecare dată, şi în acest an implicarea românilor a fost impresionantă şi le mulţumesc pentru că le pasă”, spune Claudia Griech, director general E.ON Energie România.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here