Câstigă o vacantă all inclusive la Nisipurile de Aur din Bulgaria, cu National Geographic

0
66

In cursul lunii mai, revista National Geographic Traveler ofera ca premiu o vacanță all inclusive în Bulgaria la Hotel Melia Grand Hermitage, 5 stele, Nisipurile de Aur. Cei care isi doresc acest premiu vor trebui sa citeasca cu atenție articolul de la pag. 28-40 din ediția de primăvară 2016 a National Geographic Traveler și răspunda la întrebarea: „În ce an a căzut în fața năvălitorilor otomani fortăreața Țareveț din Veliko Târnovo?“ Raspunsul corect va fi trimis prin e-mail la traveler@burda.ro, cu mențiunea: „Pentru Concursul Bulgaria”, pana la data de 5 mai 2016.
Cele 7 nopți pentru doua persoane se vor consuma în intervalul 15 iunie – 30 iunie la Hotel Melia Grand Hermitage, 5 stele, Nisipurile de Aur, all inclusive; un copil până la 12 ani beneficiază de gratuitate; transportul este individual, cu mașina proprie. Impozitul de 16% aferent premiului va fi suportat de câștigător. Premiul nu va fi acordat în bani; punerea în posesie a premiului va fi condiționată de îndeplinirea obligațiilor legale privind plata impozitului datorat, în conformitate cu prevederile legale.
Amplasat într-o zonă liniștită și verde la marginea Parcului Național din apropiere, Hotelul Melia Grand Hermitage este unul dintre cele mai mari și mai luxoase din Nisipurile de Aur. Se află la aproximativ 2-3 minute de mers pe jos până la plajă și circa 10 minute de centrul stațiunii Nisipurile de Aur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here