Cătălin Moroşanu a câştigat prin KO la debutul său în circuitul Glory din SUA

0
63

Încurajat de mii de compatrioţi, Moroşanu a luptat fenomenal cu uriaşul american Maurice Green, care cântăreşte 123 de kilograme la 2 metri şi 5 centimetri. După o primă repriză echilibrată, Moroşanu l-a trimis la podea pe american cu un croşeu upercutat. Românul a lovit atât de tare, încât şi el a cazut pe lovitură, scrie DigiSport.
Vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut pentru mine! Chicago este un nou început și vă spun cu toată inima că e prima dată când am plâns de bucurie! Românii din America au cântat imnul României alături de mine! O atmosferă incredibilă și m-am simțit ca acasă într-o țară străină! Sper să câștig cât mai multe meciuri și să aduc onoare patriei mele! Vă iubesc!”, a declarat după meci sportivul ieșean.
Maurice Green este un luptător de UFC, de MMA, are doi metri şi cinci centimetri, e foarte înalt şi o să profite foarte mult de alonjă. O să dea multe low-kick-uri şi directe, eu trebuie să mă duc frumos în eschivă şi să-l iau la croşee, e singura şansă. Normal că voi fi ofensiv, eu sunt Moartea din Carpaţi, cum ar trebui să vin? Mă duc pe el din prima, până la urmă norocul e de partea celui curajos”, a prefaţat Moroşanu partida.
Peste patru mii de români l-au susținut pe Cătălin Moroşanu în gala de la Chicago. „Am numai mesaje de susţinere de acolo, toţi românii mă aşteaptă în Chicago, voi veni cu braţele deschise. Sper să avem timp să ne vedem măcar o oră, să stau cu toţi să discutăm, sunt foarte bucuros că am susţinere în Chicago”, a mai spus luptătorul în vârstă de 32 de ani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

45 − 36 =