Căuta prin tomberoane şi fura din magazine. Acum are sute de angajaţi şi o avere colosală

0
69

Acum nu mai are niciun motiv să fure sau să caute prin gunoaie. Averea tinerei din imagine este estimată acum la 250 de milioane de dolari. Înainte ca Sophia Amoruso să înfiinţeze Nasty Gal – a început prin a vinde haine vintage pe eBay ca apoi să devină o afacere de sute de milioane de dolari – şi-a petrecut adolescenţa căutând prin tomberoane şi furând din magazine.
De fapt, primul lucru pe care l-a vândut nu a fost o piesă vestimentară, ci o carte furată, potrivit Business Magazin.”Cărţile erau cea mai uşoară pradă pentru o hoaţă novice, aşa cum eram eu”, a scris ea în cartea autobiografică “#GIRLBOSS.”
La ora actuală, nu are niciun motiv să mai fure sau să mai caute prin gunoaie. Averea ei este estimată la 250 de milioane de dolari. Sophia a început să cunoască succesul în 2010. “După ce Nasty Gal a devenit afacere în sine, m-am trezit cu un milion de dolari în cont”.
În aceste condiţii, unii ar putea să dea iama prin magazine, dar Amoruso şi-a ţinut portofelul închis. “Cel mai neinspirat lucru este să creşti cheltuielile pe măsură ce veniturile cresc. Am fost atentă să evit această greşeală.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here