Cauți inspirația pentru noul an școlar? EXCELSIOR PENTRU ȘCOALĂ, din Palas, te ajută să te pregătești pentru cea mai așteptată zi din an

0
65

Toamna vine cu (re)începuturile sale tipice pentru cei mici și mari: un nou an școlar. Și pentru că a mai rămas puțin timp până când clasele o să fie din nou pline, târgul EXCELSIOR PENTRU ȘCOALĂ din Atriumul Palas te ajută să găsești toate instrumentele de care ai nevoie să transformi școala într-un loc al imaginației, al curiozității și al celor mai fericite întâlniri. Astfel, până pe 11 septembrie 2022, ai timp să-ți alegi toate rechizitele pentru a te bucura de școală în fiecare zi. Vizitatorii sunt așteptați și cu numeroase oferte și surprize instantanee, dar și cu o reducere de 10% la coșul de cumpărături, dacă acesta conține și un ghiozdan.

De prima zi de școală ne despart mai puțin de două săptămâni, așa că, indiferent dacă este un nou început sau doar încă un start, e bine să începi deja pregătirile pentru școlarul din familia ta. În ajutor îți vine târgul EXCELSIOR PENTRU ȘCOALĂ, ce te întâmpină cu toate rechizitele care vor face din fiecare zi de școală o poveste despre pasiunile și descoperirile celui mic. Astfel, până pe 11 septembrie 2022, în Atriumul Palas, copiii, părinții, bunicii, educatorii și profesorii, iubirorii de cărți și pasionații de papetărie sunt întâmpinați într-o librărie uriașă, cu toate articolele necesare la școală, dar și cu manuale și cărți din diverse domenii.
Evenimentul pune la dispoziție instrumente de scris, caiete, agende și seturi creative, materiale pentru colorat și desenat, hărţi şi globuri pământeşti, mii de jocuri şi jucării, rucsacuri, genți și ghiozdane prezentate într-o varietate de opțiuni. Acestora li se adaugă cărți publicate de edituri importante și bine cotate pedagogic la nivel național și internațional, atlase, culegeri şi teste pentru examenele finale, lecturi esențiale, enciclopedii, dicționare, lucrări de cultură generală și bibliografie școlară, dar are și zone dedicate materialelor didactice pentru lucru acasă şi în laboratoare.
Și la cea de-a noua ediție, târgul EXCELSIOR PENTRU ȘCOALĂ are un mesaj pentru toți care încep un nou an de aventuri. „«Faci școală, dacă vrei să poți!», pentru că doar școala, cultura și rațiunea pot face lumea de astăzi și de mâine un loc mai sigur și mai prietenos”, spun reprezentanții librăriilor SEDCOM LIBRIS Iaşi, organizatorii evenimentului.
În plus, EXCELSIOR PENTRU ȘCOALĂ are numeroase oferte și surprize instantanee pentru toți vizitatorii, dar și reduceri de 10% la coșul de cumpărături, dacă acesta conține și un ghiozdan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here