Caz șocant pe pășune! 150 de oi și mieluți au murit după ce au băut apă otrăvită dintr-un jgeab!

0
72

Act de o cruzime rar întâlnită! 150 de oi adulte și mieluți au fost otrăvite pe o pășune. Animalele ar fi băut apă dintr-un jbeab în care, se pare, cineva ar fi pus otravă, după cum anunță pe Facebook asistentul veterinar Dorel Vlad din Caransebeș, preluat de agrointel.ro

Cruzimea s-a petrecut în localitatea Zorile, un sat în comuna Copăcele din județul Caraș-Severin. ”Cineva fără suflet a pus otravă în jgheabul unde s-au adăpat oile la Zorile. Priviți rezultatul. În jur de 150 capete oi adulte și miei au murit. Cel care a făcut asta oare se poate numi om? Dar dacă de acolo ar fi băut oameni sau copii? În 36 ani de când profesez nu am întâlnit așa cevaAnimalele aveau semne clare de otrăvire. La autopsie am găsit plămânii inundați de sânge, inima afectată. A fost o otravă puternică, cine a pus-o știa ce face, toate animalele care au apucat să bea au fost afectate, iar moartea a survenit rapid”, a scris Dorel Vlad, asistentul veterinar care a postat și imaginile cumplite cu oile găsite moarte pe pășune.

La fața locului a fost chemată din poliția, însă fiind o zonă izolată, la circa 2 km de drum, nu există martori care să fi putut observa ceva suspect în zonă. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here