Cazul Ioan Rus! Reacția unei românce: Sunt o ‘curvă’

1
68

“Domnule Rus, sunt o curva. Incerc sa traiesc cu 10 milioane pe luna, sa cresc doi copii si sa pun si bani deoparte ca sa ne luam o casa. Din ce imi trimite zidaru’ de barbatu’ meu din Italia.
Asadar,sunt o panarama ordinara care face cele mai grele perversiuni. Sa vi le zic:
1.Dimineata fac sex in grup.
In sensul ca eu imi duc copilul la scoala si toti abuzeaza de mine pe unde pot: Directorul in cancelarie, unde imi zice ca nu are bani de manuale, Dirigintele la catedra, unde imi cere bani pentru fondul clasei.
Si proful’ de romana mi-o trage pe hol, la iesire, cand imi zice ca trebuie sa-i platesc meditatii ca sa treaca aia mica clasa. Toti mi-o trag pe unde apuca! Plec cracanata.
2.Cand merg la munca, practic sexul oral.
Adica, pentru 10 milioane salariu, stau si inghit ca proasta de la seful meu toate mizeriile.
E un meltean obosit, dar nu pot sa ma pun cu el ca e din PNL si face afaceri cu mafiotii de la PSD din oras.
Asa ca tac si…inghit.
3. Dupa munca ma transform oliaca in masochista. In sensul ca merg la Senatorul pe care l-am votat si il rog sa vorbeasca a minister sa le dea manuale celor mici, sa ne apere interesele la Bucuresti. El e ca Dominatorul din “50 Shades of Grey”, i se rupe de mine. Dar eu a doua zi merg iar. Fac asta de 10 ani si nu se intampla nimic bun. Daca nici eu nu sunt masochista, atunci cine naiba mai e?!
4. Seara, cand ajung acasa, deschid televizorul si practic zoofilia. Adica, mi-o iau de la toate animalele de politicieni. Mi-o mai trage domnu’ Ponta cu o lege, sau vreo alta panarama din politica cu cine stie ce aberatii.
Aseara mi-ati tras-o dumneavoastra. Dar nu sunt suparata, ca in politica sunt numai cu*ve. Si o jignire venita de la o cu*va nu ma atinge.
Insa, vreau sa va si felicit :cu baiatul meu ati nimerit-o! El e un GOLAN! In sensul ca s-a saturat de viata asta de saracie si :
-s-a apucat sa minta oamenii, le promite lucruri aiurea si ii fraiereste,
-s-a apucat de jecmanit populatia si toti il injura pe la colturi,
-rupe facturi false ca sa jefuiasca bugetul,
-face afaceri cu Statul si e cel mai mare corupt!
Adica… s-a inscris in PSD.” Marieta Ambrozie, Targu Ocna
Sursa: www.cronicipebune.ro

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here