Cea mai mare mare competiție de jocuri din Sud-Estul Europei îsi deschide porțile pentru dezvoltatorii si designerii ieseni

0
46

Dezvoltatorii de jocuri și gamerii români vor trebui să realizeze un joc într-un timp record de 24 de ore la competiția Nordeus Hackathon. Nordeus va suporta toate cheltuielile necesare deplasării tuturor participanților
Nordeus, publisher-ul celui mai popular joc sportiv din lume, „Top Eleven”, anunță cea de-a cincea ediţie a evenimentului Nordeus Hackathon. Înscrierile pentru cea mai mare competiție de profil din Sud-Estul Europei vor începe în câteva săptămâni. Dezvoltatorii și designerii români de jocuri pot participa fie cu propria echipă, fie individual, cu provocarea de a realiza cel mai bun joc în doar 24 de ore.
Competiția se va desfășura la sediul Nordeus din Belgrad și își propune să promoveze creativitatea, îndemânarea și munca în echipă în rândul dezvoltatorilor de jocuri, web designerilor și a tuturor celor pasionați de crearea unor experiențe de gaming de neuitat. Nordeus va recompensa câștigătorii cu premii valoroase, iar obiectivul concursului este de a provoca pasionații de gaming să-și folosească toate cunoștințele, să fie inventivi, să-și pună în practică ideile și să lucreze sub presiune, așa cum se întâmplă în toate companiile mari din industrie.
Pasionații de gaming vor avea posibilitatea de a se evidenția în fața marilor angajatori din industria de gaming. Mai mult, după finalizarea competiției, jocurile vor putea fi descărcate gratuit de pe site-ul evenimentului.
Nordeus Hackathon este unul dintre pilonii de bază în dezvoltarea industriei de gaming de succes. Munca în echipă, îndemânarea și pasiunea sunt doar câteva dintre valorile necesare dezvoltării celor mai bune jocuri din industrie. Suntem în permanență în căutarea de noi talente și a celor mai performanți creatori de jocuri. Prin această competiție, vrem să le dăm iubitorilor de gaming posibilitatea de a-și pune în practică ideile, dar în același timp, vrem să ajutăm industria de gaming să prospere”, declară Branko Milutinović, CEO al Nordeus.
Fiecare concurent va avea la dispoziție spațiul de lucru și echipamentul necesar. Mai mult, pentru echipele de gameri din Uniunea Europeană, dar și din țările vecine, Nordeus va suporta toate cheltuielile necesare deplasării. Așadar, gamerii creativi și dornici să facă față acestei provocări sunt așteptați să se înscrie, în câteva săptămâni, pentru cele mai antrenante 24 de ore din viața lor.
Evenimentul de anul trecut a adunat 12 echipe de pasionați de jocuri din Grecia, Serbia, Croația, Slovenia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Macedonia, Marea Britanie, Muntenegru și, bineînțeles, România.
Pentru înscrieri și pentru mai multe informații despre concurs, vizitați http://www.nordeus.com/
Despre Nordeus
Nordeus este o companie europeană care activează în domeniul tehnologiei și a zonei de dezvoltare a jocurilor video. De numele acesteia se leagă francize ca Top Eleven, cel mai popular joc video social sportiv din lume. Misiunea Nordeus este să ofere o experienţă de gaming impecabilă milioanelor de jucători, indiferent de platforma preferată. Jocurile gratuite pe care dezvoltatorul le publică, îmbină armonios inovaţia tehnologică cu un gameplay atractiv. În sediile din Londra, Dublin, San Francisco, Belgrad şi Skopje, Nordeus are peste 170 de angajaţi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

31 − = 25