Cei mai periculoşi interlopi ai Iaşului. Acuzatii fara precedent impotriva clanului semianalfabet

0
83

“Scafandrul” lui Gheorghe Nichita, Ionuţ Dumitraşcu, a făcut miercuri seară acuzaţii uluitoare la adresa clanului Asimionesei, cel care patronează ziarul de şantaj din Iaşi. Spionul lui Nichita susţine că a trimis la DNA, Finanţe şi către alte organe de control documente şi înregistrări audio ce probează un şir imens de ilegalităţi.

Şantaj înregistrat de directorul UTI

“Pentru că a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare şi are 5 ani de încercare, Ghiocel Asimionesei nu se expune, dar îl trimite pe fiul său să şantajeze. Claudiu Asimionesei e atât de agresiv încât face gafe uriaşe. S-a dus la directorul Universităţii Tehnice, domnul Dan Degeratu, a bătut cu pumnul în birou şi a spus «dacă mâine nu reziliezi contractele lui Amo Press Retail pentru aparatele de cafea te dau în ziar şi te fac praf». Dan Degeratu avea reportofonul pornit. înregistrarea a fost trimisă la structura centrală a DNA”, a spus Ionuţ Dumitraşcu.

Comenzi fără licitaţie, la preţuri de 3 ori mai mari decât ale pieţei

“Ştiţi că secţia de arşi de la Spitalul SF Spiridon nu are aviz ISU? Am descoperit asta căutând prin documentele lor. Am mai găsit şi altceva. Din 2010 SC Grafic Beta Trust, mandatar Asimionesei Violeta, asigură toate printurile spitalului la preţuri de 3 ori mai mari decât cele ale pieţei. Toate aceste comenzi sunt făcute prin încredinţare directă, fără licitaţie. Am trimis deja la structura centrală a DNA aceste informaţii, la ANAF şi la alte organe”, a continuat dezvăluirile spionul lui Nichita.

El a precizat că mai toate spitalele sunt căpuşate de clanul Asimionesei. “La Pneumo director e fostul lor angajat de la RETROM Paşcani, ce vreţi mai mult de-atât?”

Imagini filmate de Primărie ajunge la BZI via Harabagiu

Moderatorul TELE M, Călin CIobotari, a făcut şi el o dezvăluire foarte tare: “viceprimarul Harabagiu a luat imaginile filmate de Poliţia Locală în Primărie şi le-a dat la BZI. El este sclavul lui Ghiocel Asimionesei. Vorbim de un oraş ca Iaşul nu de…. Harabagiu este poreclit “Gâjâială” şi colectează ăăă, este un colector, iar procurorii vor explica la un moment dat ce colectează Harabagiu pentru Asimionesei”.

Asimioneştii vs Nichita

Ionuţ Dumitraşcu a anunţat că “scriu o carte acumn – «Nichita, înainte». Ştiu că de când a ajuns primar, adică din 2003, domnul Nichita le-a dat şantajiştilor să mănânce numai muşchi de vită. După 12 ani, m-au contactat şi mi-au zis «declară că te-ai întâlnit cu Nichita». Era în perioada controlului judiciar, nu avea voie să se vadă cu mine, iar Asimioneştii voiau să-l bage la închisoare. Ca să fie clar despre ce fel de oameni vorbim”.

Asimionesei jr a folosit un supozitor cu tot cu ambalaj.

“Sunt doi semianalfabeţi. Examenul lor suprem ar fi dictarea. În 2005 a venit la stadion Claudiu Asimionesei, avea 16 ani dar era în clasa a IV-a, asta ca să înţelegeţi despre cine vorbim. Îi era rău. I-am spus să se ducă la farmacie şi să ia un supozitor. Şi-a luat un supozitor rectal şi l-a introdus cu tot cu ambalajul de plastic. L-am dus la urgenţe”, a mai povestit Ionuţ Dumitraşcu.

Chirica răspunde la ordinul şantajiştilor?

“Asimionesei se laudă prin oraş că, la orice oră vrea el, la apartamentul său din Păcurari poate să vină primarul Mihai Chirica”, a spus apoi spionul lui Nichita. Tot el a pretins că Asimionesei jr “a luat 100.000 de euro de la patronul RoPharma pentru a-i face rost de un PUZ prin care să construiască 4 blocuri de câte 16 etaje. Acolo nu se poate aşa ceva, nu semnează nimeni aşa ceva. încă ceva. BZI îl şantajează pe arhitectul Chiriţă”

Vedeţi AICI pe îndelete declaraţiile spionului lui Nichita

Asimioneştii refuză comunicarea

Atât Ghiocel cât şi Claudiu Asimionesei au fost invitaţi în scris de TELE M timp de o săptămână să participe la această emisiune. Au refuzat şi au ameninţat, în stilul lor deja consacrat, cu procese.

Ghiocel Asimionesei a fost apelat şi telefonic, în direct, pentru a-şi spune punctul de vedere dar şi de această dată a refuzat comunicarea.

Foarte probabil, BZI va lansa zilele următoare un nou val de lături la adresa celor din platoul TELE M dar şi a televiziunii. Aşa a procedat de fiecare dată ziarul de şantaj, publicând minciuni colosale, fără a oferi celor acuzaţi ocazia de a demonta minciunile.

Sursa: topiasi.ro

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here