Celebra Casa Bolta Rece, tinuta in viata din firimiturile de evenimente organizate de Primarie

0
57

Duminică, 1 octombrie, de la ora 12.00, în Parcul Expoziției va fi organizat un spectacol de romanţe, muzică şi dansuri populare. Sunt invitate în jur de 500 persoane beneficiare ale serviciilor oferite de Direcţia de Asistenţă Comunitară Iaşi, iar spectacolul va fi susținut de Ştefan Pintilie, Mirela Dinu și Fanfara Cercului Militar Iaşi. Manifestarea va include și o tombolă cu premii constând în sticle de vin, torturi, invitatii la Opera, o excursie pentru două persoane la Durău si o cină romantică la Restaurantul „Bolta Rece”, un local de traditie transformat de administratori intr-o spelunca ordinara frecventata, indeosebi, de activistii de partid si de golanii Iasului.

Evenimentul din Parcul Expoziției va include și o expoziţie de tablouri, cusături (dantele, broderii), goblenuri, obiecte recondiţionate, toate realizate de beneficiarii Centrului „Vovidenia”.

Cu aceeași ocazie a Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, Primăria Municipiului Iaşi, prin Direcţia de Asistenţă Comunitară, va organiza duminică, 1 octombrie, de la ora 17.00, și „Weekendul Seniorilor”, constând în seri dansante la Clubul pensionarilor din Aleea Rozelor (25 de participanţi), Clubul pensionarilor „Alexandru cel Bun” (100 de participanţi), Clubul pensionarilor „Mircea cel Bătrân” (20 de participanţi) și Clubul pensionarilor „Oancea” (80 de participanţi).

Marius GAVRILESCU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

73 − = 70