Centrul Iasului, inchis circulatiei auto, timp de 2 zile

0
65

Primăria Municipiului Iași a stabilit o serie de măsuri în vederea desfășurării în condiții de siguranță a evenimentelor și circulației auto în perioada Sărbătorilor Iașului.
Astăzi, 13 octombrie, la ora 14.00, circulația rutieră a fost închisă/restricționată, funcție de necesități, pe arterele bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt (tronsonul cuprins între Casa Modei și strada I. C. Brătianu), strada Agatha Bârsescu (până la intersecția cu strada Dancu) și strada I. C. Brătianu (până la intersecția cu strada Cuza Vodă).
Circulația autovehiculelor este închisă/restricționată, în funcție de necesități, pe străzile Colonel Langa, Arhitect G. M. Cantacuzino (fostă Crișan), lordachi Lozonschi (fostă Cloșca), Costache Negruzzi (fostă Horia), Sf. Petru Movilă și Morilor, respectiv pe stradela Uzinei, cu posibilitatea de prelungire a arealului restricționat (de exemplu: strada Sfântul Andrei, strada Iancu Bacalu, bulevardul Regele Ferdinand I al României – fostul Splai Bahlui Mal Stâng).
În data de 14 octombrie, în funcție de necesități, pentru organizarea slujbelor și adunării religioase prilejuite de Hramul Sfintei Cuvioase Parascheva, arealul de desfășurare va fi extins și va cuprinde bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt (tronson cuprins între strada Anastasie Panu și Casa Modei), parcarea Teatrului Național, strada I. C. Brătianu și strada Agatha Bârsescu.
Poliția Municipiului Iași – Biroul Rutier și Poliția Locală Iași vor lua deciziile privind restricționarea/închiderea circulației rutiere, funcție de necesități, în zona de desfășurare a evenimentelor și pe traseul pelerinilor.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here