Interpreta de muzică populară, Mioara Velicu, voluntar la hramul Sfintei Cuvioase Parascheva

0
54

Interpreta de muzicã popularã Mioara Velicu a îmbrăcat vesta de voluntar, în folosul pelerinilor veniti să se închine la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva. Aceasta îi ajută pe enoriași cu informații referitoare la locul unde trebuie să stea la rând pentru a ajunge la raclă.

„Dacă pot să ajut cu ceva, o fac cu cea mai mare plăcere. Nu as putea să mă laud că dau un ajutor extraordinar de mare, dar pentru că sunt înconjurată de tineri care fac acest lucru, mă bucur extraordinar de mult. Îmi dă o putere să vin în fiecare an. Neapărat trebuie să vin până în 2077, că atunci îmi expiră buletinul”, a povestit artista într-un interviu acordat publicatiei Doxologia.

De asemenea, interpreta de muzicã popularã a făcut câteva mărturisiri: „Dumnezeu mi-a dat putere să pot ajunge aici să mă rog pentru păcatele mele, pentru sănătate, pentru binele familiei mele și, în general, pentru poporul român pentru că este atât de necăjit si… Atât ne-a mai rămas: speranța și credința în Dumnezeu. Credința nu a dispărut de la poporul român. Mă bucur din suflet ori de câte ori văd că oamenii vin si se roagă pentru sănătate, pentru bunăstare, pentru sănătatea copiilor plecați în străinătate, să dea Dumnezeu să se reîntoarcă, să ne reîntregim familiile și să ne creștem copiii, pentru că ei sunt viitorul zilei de mâine”, a mai transmis artista.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 3 = 1