Chemarea la miting a unui deputat analfabet de 60 de ani

0
69

Duminică, 14 decembrie 2014, de la orele 14.00, în Piaţa Palatului Culturii din Iaşi, voluntarii Monicăi Macovei vor organiza un miting prin vor să comemoreze martirii Revoluţiei Române şi să ceară asigurarea dreptului de vot a românilor din diaspora prin modificarea legislației electorale. Din start, iniţiatorii acestui miting, conduşi de analfabetul Traian Rânja, fost deputat şi vicepreşedinbte al PNTCD Iasi, au dat cu bâta în baltă prin simplul fapt că doresc să-i comemoreze pe eroii Revoluţiei printr-un miting, în condiţiile în care comemorarea este în sine un moment pios, de aducere aminte, iar scandarea unor lozinci politice împietează memoria adevăraţilor martiri.
Pentru a-şi dovedi şi mai mult nesimţirea, acest cvasi-necunoscut pe nume Traian Rânja, transmite presei un comunicat prin care anunţă mitingul de duminică va avea loc în data de 14 martie 2014, la care anexează şi o chemare la miting, pe care o redăm integral spre amuzamentul sau scârba cititorilor neobişnuiţi cu analfabeţi de 60 de ani
Ieşeanule!
Acum 25 de ani pe 14 Decembrie 1989, la Iaşi, erau arestaţi, aruncaţi în beciurile Securităţii şi maltrataţi primii contestatari ai regimului comunist, reprezentat atunci de Nicolae Ceauşescu! Pe 16 Decembrie a început Revoluția Română, la Timişoara şi au apărut primii morți și răniți! S-a strigat atunci pentru oară ”Jos comunismul!” şi ”Azi în Timişoara/ Mâine-n toată țara!”. Flacăra Revoluției Române, aprinsă la Timişoara a cuprins, ca o vâlvătaie, mai întâi marile oraşe ale României, Cluj, Braşov, Sibiu şi Bucureşti și mai apoi întreaga ţară! Din păcate Revoluția Română, cea mai sângeroasă schimbare de regim comunist, din Europa de Est, care a avut peste 1000 de morți, în condiții neelucidate, până astăzi, a fost confiscată în scop personal și deturnată de la obiectivele ei anticomuniste de către un grup de activişti comunişti, din eşaloanele doi şi trei, ale fostului Partid Comunist, în frunte cu Ion Iliescu! Deşi în martie 1990 a apărut Proclamația de la Timișoara, document programatic al Revoluţiei Române, care prin punctul opt cerea îndepărtarea de la putere a foştilor activişti PCR şi securişti, deşi acest lucru a fost cerut de sute de mii de contestatari anticomunişti, în Piaţa Universităţii, neocomuniştii instalaţi la putere, cu sprijinul organelor de represiune și a unui puternic aparat de manipulare și propagandă şi-au perpetuat puterea prin Iliescu, Năstase sau Ponta până în ziua de astăzi!
Între 2 și 16 noiembrie 2014, în România, s-a produs un miracol și anume românii au desăvârșit Revoluția Română, prin Revoluția votului! Milioane de români, în majoritate tineri educați, s-au solidarizat, în stradă și la urne cu compatrioţii noştri, din diaspora, cărora Guvernul neocomunist, incompetent și corupt al lui Victor Viorel Ponta le blocase dreptul la vot prin manevre administrative mizerabile, pe 2 noiembrie. La Bucureşti, la Cluj, la Timişara, la Iaşi și în alte mari oraşe s-a strigat: ”Diaspora şi cu noi/ Toți prezenți în turul doi!”, ”Hai cu toţi în turul doi/ Să ne luăm țara înapoi!” dar și ”Jos comunismul!” şi ”Victor Ponta, nu fi trist/ Noi nu vrem un comunist!”.
Dacă vrei ca acum , după 25 de ani, ultimele rămăşițe ale comunismului să fie îndepărtate, din oraşul, județul şi din ţara ta, tău vino alături de noi pe 14 Decembrie, la orele 14:00, pentru:
Comemorarea martirilor Revoluţiei Române
Asigurarea dreptului de vot a românilor din diaspora prin modificarea legislației electorale.
SĂ NE LUĂM ÎNAPOI ORAȘUL, JUDEŢUL ŞI ŢARA, OCUPATE DE ”ARMATA ROŞIE” !”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 35 = 44