“Disidentul” Chirica si apropiatii sai, alungati din sala de sedinte a BPJ-ului. „Popa a dat dovada de labilitate si lasitate”

0
74

Primarul Mihai Chirica, impreuna cu apropiatii sai, printre care Sorin Iacoban si Gabriel Harabagiu, au fost invitati sa paraseasca sala de sedinte a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) care are loc la Hotelul Select.

Am fost acuzati de faptul ca am semnat cele doua comunicate de sustinere a Guvernelor Grindeanu si Tudose. Cu siguranţă voi contesta dacă se va adopta o decizie de excludere a mea din partid”, a spus Gabriel Harabagiu, imediat dupa parasirea salii de sedinte.

La randul sau, primarul Mihai Chirica a sustinut faptul ca si-a recunoscut, in fata Comisiei de Etica, opozitia fata de unele actiuni ale sefului sau direct, Liviu Dragnea.

M-am prezentat la aceasta comisie pentru a reface unitatea partidului, pe baza unor principii legate de programul de guvernare, de programul electoral si pe relatia cu comunitatea. Vom vedea daca decizia BPJ va face o fractura totala intre Organizatia Municipala si Organizatia Judeteana. Cei prezenti alaturi de mine (n.r. Sorin Iacoban si Gbariel Harabagiu) au fost invitati sa paraseasca sala, intr-o maniera destul de grosolana. Maricel Popa a dat dovada de foarte multa labilitsate si lasitate, Este un presedinte care nu onoreaza si nu a va onora niciodata o organizatie, fie ea si a crescatorilor de vulturi. Nu are ce cauta in PSD”, a spus Mihai Chirica

La sedinta Biroului Permanent Judetean sunt prezenti 24 din cei 25 de membri cu drept de vot, primarul municipiului Pascani, Dumitru Pantazi, lipsind din motive medicale. La sedinta sunt prezenti si parlamentarii PSD- Tudor Ciuhodaru, Vasile Axinte, Silviu Macovei, Vasile Toma si Vasile Citea.

Excluderea celor cinci se va tranşa în Comitetul Executiv Judeţean, care va avea loc săptămâna viitoare.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here