Chirica scoate iesenii cu arcanul la curatenia orasului, in timp ce sluga credincioasa de la Salubris doarme cu gunoiul sub nas

0
61

Coincidenta sau nu, in ziua mazilirii sale din toate functiile detinute in PSD, primarul Mihai Chirica a sustinut ca e timpul unei campanii de curatenie. Edilul nu a incercat sa sugereze vreo primenire a partidului, ci a orasului plin de gunoaie pe care, la modul in care reuseste sa-i gestioneze problemele, ar fi indicata si o epurare administrativa.

Odată cu încălzirea vremii vom demara campania de curățenie. Propun ca aspectul general al orașului să devină acela pe care ni-l dorim cu toții. Este de datoria noastră, a tuturor ieșenilor să contribuim și să menținem aspectul frumos al orașului” este apelul edilului.

In timp ce face apel la spirit civic, Chirica uita de lipsa totala de implicare a serviciului de salubrizare al orasului, condus de acelasi functionar blazat si depasit de vremuri, caruia functia nu-i mai vine ca o manusa de strans gunoiul, in actiunile de deszapezire a trotuarelor, dar si de gestionare selectiva sau neselectiva a deseurilor. De bun simt ar fi ca inainte de astfel de apeluri adresate iesenilor, administratia sa dea exemplul lucrului bine facut din bani publici.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

22 + = 30